reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,powiedzcie mi czy przy braniu progesteronu (prolutex,duphaston,besins) przy nieudanym transferze, miesiaczka pojawiała się w terminie?
Jutro testuje ale boję się że przez ten niski progesteron w 8 dpt (5,34) jednak nic z tego,ale jeśli chodzi o miesiączki to nie mam absolutnie żadnych objawów,A termin przypadał na wczoraj...
Jutro testuje ale boję się że przez ten niski progesteron w 8 dpt (5,34) jednak nic z tego,ale jeśli chodzi o miesiączki to nie mam absolutnie żadnych objawów,A termin przypadał na wczoraj...
Motylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talentyW przypadku tej drugiej to nie wiem co to może być? Raczej nic jej nie zjada tylko jakiś niedobór albo choroba?

Ostatnia edycja:
Przeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania lekówDziewczyny,powiedzcie mi czy przy braniu progesteronu (prolutex,duphaston,besins) przy nieudanym transferze, miesiaczka pojawiała się w terminie?

motylek24
Przed wami to nic się nie ukryjeMotylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talentyCiekawe co tam jeszcze przed nim ukrywasz
![]()

Ale Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piaskuPrzed wami to nic się nie ukryjeKocham rośliny, mam kolekcję storczyków botanicznych. Aktualnie czekam na swój ogród ale od dziecka siedzę u mamy w ogrodzie. Nie zapomnę jak kiedyś zerwałam wszystkie pąki narcyzów, sumiennie co do jednego, o taka ze mnie ogrodniczka
![]()

motylek24
Budujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinamiAle Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piasku. Mnie dopiero natchnęło jak kupiłam swój własny dom, a właściwie pół domu
. A jak mieszkałam u mamy to tylko w warzywach pieliłam i to wsio co by tyczyło pracy przy roślinach
![]()

Ale czad, będziesz miała nowiuśką chawiręBudujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinami![]()

motylek24
Jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Jak wybieraliśmy projekt to jeszcze nie mieliśmy malutkiej ale pokój dla niej zaplanowaliśmyAle czad, będziesz miała nowiuśką chawirę. Zazdrooooo
![]()

reklama
Martaem1983
Aha,myślałam,że chociaż ten brak miesiączki to dobry znakPrzeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania leków![]()

Podziel się: