WitamyWitajcie. I ja się dołączam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyWitajcie. I ja się dołączam![]()
Oj tak super książka i potem "pierwszy rok dziecka" dostałam obie i przy pierwszym dziecku na okrągło wertowałamGratulacje! ❤ Napisz później jak po wizycie ☺ Ja polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Jest wszystko dokładnie wyjaśnione.
moja beta z soboty 1231 być może będzie już coś widać [emoji2]
Witam
U mnie wszystko się przestawiło, ostatnia misiączka 20 maj, testy cały negatywne, dopiero 18 lipca pozytywny. Do zapłonienia chyba doszło 1lipca. Jestem po trzech cc i strasznie się boję
Hej witaj i gratulacjeWitam
U mnie wszystko się przestawiło, ostatnia misiączka 20 maj, testy cały negatywne, dopiero 18 lipca pozytywny. Do zapłonienia chyba doszło 1lipca. Jestem po trzech cc i strasznie się boję
Ostatnie cc 2013, jeszcze nie byłam u lekarza. Cykle miałam 36-40A kiedy miałaś ostatnia CC, co lekarze mówią? Zawsze takie długie cykle masz?
Moja droga na nic więcej nie liczę , nigdzie nie napisałam , ze jestem pewna uwidocznienia na usg czegokolwiekPrzy mojej becie 7819 byl widoczny tylko pecherzyk
A idę do lekarza aby zobaczył czy wszystko jest ok , nie jestem nastawiona kompletnie na nic aby nie czuć rozczarowania .Moja droga na nic więcej nie liczę , nigdzie nie napisałam , ze jestem pewna uwidocznienia na usg czegokolwiek![]()