Artemida90
Fanka BB :)
To ja miałam dzisiaj takie coś rano i tez podejrzewam ze to była czkawkaJa to raczej odczuwam takie pukanie w równym tempie jakby bicie serca Ale wolniejsze [emoji848][emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja miałam dzisiaj takie coś rano i tez podejrzewam ze to była czkawkaJa to raczej odczuwam takie pukanie w równym tempie jakby bicie serca Ale wolniejsze [emoji848][emoji16]
Najważniejsze że w normie wszystkoPiękne wyniki z cukru.
Ja miałam 73, 154 i 146. W normach ale muszę mniej tych ciastkow jeść
My już mamy imię : Hania![]()
To ja miałam dzisiaj takie coś rano i tez podejrzewam ze to była czkawka [emoji4] bo zbyt równo takie pukanie, nie jak zwykle ruchy
Najwyżej jak sen się sprawdzi to będzie KorneliaMy już końcu wybraliśmy. Będzie Kornel. Chcoiaz dzisiaj miałam sen że urodziłam córeczkę [emoji33]
Najwyżej jak sen się sprawdzi to będzie Kornelia![]()
O to super daj znać co powiedziałNie mam zielonego pojęcia.... szukałam na różnych forach i dziewczyny piszą że to wynika z niedojrzałości układu nerwowego dziecka i jest zupełnie normalne. Jutro mam wizytę u lekarza to go podpytam
O kurcze ale niespodzianka... ale że wcZeśniej nikt tego nie zauważył...Właśnie teraz gadałam z kumpela którą ma 2 córeczki.
Jest w 3 ciąży, chodzi do tego samego lekarza co ja.
Termin ma na za 2 tygodnie. Był w wczoraj na USG i okazało się że jej synuś to 3 corka[emoji33][emoji33][emoji33]
Jaja jak berety. Wyprawka dla chłopca A tu będzie dziewczynka. Gadałam z nią teraz no i mówi że uwierzy dopiero na porodowce jak zobaczy [emoji16][emoji16]
O kurcze ale niespodzianka... ale że wcZeśniej nikt tego nie zauważył... [emoji44]
Też to mam... czasami mam wrażenie że przygniatam bokiem dziecko i ono protestuje... choć wiem że to niemożliweMacie na mysli jak sie polozycie na boku takie "tuptanie" ?