Brałam Eljot z poleceni dziewczyn , ale tutaj nie osiągalne i zamówiłam takie .. może coś pomożeA której firmy polecacie Dhea?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam Eljot z poleceni dziewczyn , ale tutaj nie osiągalne i zamówiłam takie .. może coś pomożeA której firmy polecacie Dhea?
Brałam tą samą bo też eljot nie znalazłamBrałam Eljot z poleceni dziewczyn , ale tutaj nie osiągalne i zamówiłam takie .. może coś pomoże![]()
Ale extra i jak ten dywan Ci tam pasuje
Ja na razie poszłam na jogę żeby się wyciszyć... Dzisiaj pierwszy raz nie krzyczałam na m.Ostatnio zaczęłam robić afirmacje nawet żeby na chwile wyłączyć mózg z negatywnych myśli![]()
Ja też mam znikome AMH i po trzech stymulacjach zdecydowałam się na KD. Ze swoich tylko raz miałam 2 zarodki... Pozostałe stymulacje nic nie dały...Niestety ma niskie AMH. Ostatnio pobrali 3 komórki i żadna się nie zapłodniła. Teraz z tych pięciu nie wiadomo. Okropne to wszystko......wydała tyle kasy na ginekologów i nikt nie badał jej AMHbrak słów ile lat zmarnowała.
Jaki koszt KD? I gdzie jeśli można zapytać? Dają gwarancję iluś tam zarodków?Ja też mam znikome AMH i po trzech stymulacjach zdecydowałam się na KD. Ze swoich tylko raz miałam 2 zarodki... Pozostałe stymulacje nic nie dały...
Ja brałam q10- 200 ale się skończyłoA koenzym Q10 i omega 3 też bierzecie?!
Nie wiem czy bym dała radę wypić jaki cokolwiek olejJa brałam q10- 200 ale się skończyłopije codziennie łyżkę oleju lnianego
![]()