Ruda08
Fanka BB :)
To jak pijesz to wtedy ten smak jest podobnyOd roku pijeale fakt zajęło mi trochę pokonanie bariery psychicznej.
A wole to niż tabletkę, która średnio lub wgl nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak pijesz to wtedy ten smak jest podobnyOd roku pijeale fakt zajęło mi trochę pokonanie bariery psychicznej.
Dużo odpadło, ale zostały Ci dwa piękne, silne zarodki.Zadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
2 piękne zarodkiZadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Kurcze, no rewelacja to to nie jest, z pewnością wolałabyś troszkę więcejZadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Mary, już po wizycie?2 piękne zarodki2 szanse na ciążę, nie smuć się
![]()
Niestety nicKochana a slyszalas o Deb.ski Clinic i dr Ma.rzenie Debs.kiej?
Jakies opinie?
Przecież to super zarodki :-)Zadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowa@Kasiekt jak wyglada u Was kwestia mrożenia? Dziś transfer i reszta od razu do mrożenia czy czekają do 5 doby?
W invicta zrobiłam w poniedziałek ok. 12:00, pod wieczór był już wynik. Badanie płatne 306 zlDziewczyny ten test jest dodatkowo płatny w Invicta? Po jakim czasie jest wynik?