reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Doberek u nas piękne słoneczko..
Dziś zaszalałam i dopiero co wstaliśmy.
Zaraz się biore za sprzatanko i obiadek i wychodzimy:biggrin2::biggrin2:

Dzien dobry. U nas piękne słoneczko - pościel się wietrzy:tak::-).
Niestety ostatnio nie mam zbyt dużo czasu i nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:.
Sikoreczka super fotki, fajna imprezka, a Madzia-Aniołek wygląda bosko:tak:
Iwonka trzymam kciuki, zeby odpieluszkowanie poszło wam łatwo i przyjemnie:tak:

Ja dziś zobaczę po tygodniu niewidzenia moją Natalkę - co prawda tylko na skype, ale zawsze coś:tak:. Matko jak ja się za nią stęskniłam:shocked2:Czy to normalne:confused:

Dzien dobry.
I u mnie pogoda za oknem zacheca do spacerow. Ale co z tego, skoro Macikowi strasznie leci z nosa i jest drazliwy.Mam nadzieje, ze to tylko zwykle przeziebienie. Wczoraj w nocy budzi sie w nocy i srasznie plakal (a w zasadzie krzyczal)-nie dalo sie go uspokoic. A potem mowil, ze go gardlo boli.:dry:
Mielismy jechac jeszcze w srode na dwa dni do Klodzka, do kolegi mojego M ze studiow, ale nie pojedziemy. Moze to i lepiej, bo troche sie stesknilam za siedzeniem w domu.:baffled:

Iwonka trzymam kciuki, zeby tym razem udalo sie odstawic pieluszki.:tak:

My byliśmy na zakupach. Pięknie jest. Co prawda mroźno, ale przyjemnie. Teraz podszykuję obiadek i chyba jeszcze na trochę wyjdziemy, zanim siostra przyjdzie :tak:

Iwonka trzymam kciuki za odpieluchowywanie.

Wszystkim choraskom zdrówka życzę :tak:

Iwona to, że tęsknisz za dzieckiem....jak dla mnie to zupełnie zdrowy odruch :tak:

Cześć Wam. U nas też słonko ładnie świeci...Mąż poszedł na rozmowę z moim teściem,powiedzieć mu że nie będziemy tu mieszkać...:confused:

reklama
DZień doberek! Odprowadziłam synia do przedszkola. Ależ u nas się wiosna zrobiła:-) Teraz dopijam kawusię i usiłuję coś do was napisac a to trudne bo mam przeszkadzajkę na kolanach;-)
Zdrówka dla chorasków. Zmykam troszkę posprzątac bo mi się bałagan zrobił:baffled:

Do góry