reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc[emoji3]
Miło Cię widzieć.[emoji3] ja siedzę sobie w krzaczorach czasem wyglądam nieśmiało i jak umiem w czymś pomóc to pomagam.
Ja z moja już nie Obcą panienka siedzimy sobie w pakiecie i cieszymy się każdym dniem bo cały czas nie możemy uwierzyć że dostaliśmy taki cud.
Trzymam kciuki że Twoje sukcesy i czekam na dobre wieści ale Ty ostatnio chyba zarabiasz grubą kasiore[emoji1787][emoji1787][emoji8]
Kuuurcze wysyp tych bab 🥰 rośnijcie zdrowo ✊🏻

reklama
Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę... 😡😡😡 Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę 😭😭😭😭😭 Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić 😭
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!! 😥😥😥

Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę... 😡😡😡 Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę 😭😭😭😭😭 Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić 😭
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!! 😥😥😥
U nas w czasie oczekiwań między testami a usg ja trzaskalam drzwiami tak mnie mąż wkurwial 😊 wszystko w normie

hold your horses. już Ci hormony tak skaczą?:) tak Ci nie powinien powiedzieć i jaj juz suw będziecie godzic to mu to powiedz, ale z jakiegoś powodu to powiedzial? cis mu nagadalas czy tak z drzwi pierdzielnal? może miał ujowy dzień? nie bronię go tylko emocje często zasłaniają istotę sprawy.

hold your horses. już Ci hormony tak skaczą?:) tak Ci nie powinien powiedzieć i jaj juz suw będziecie godzic to mu to powiedz, ale z jakiegoś powodu to powiedzial? cis mu nagadalas czy tak z drzwi pierdzielnal? może miał ujowy dzień? nie bronię go tylko emocje często zasłaniają istotę sprawy.

Nienawidzę jak mi marudzi i mówi że leniwa jestem.. On nie wie co to hormony, nawet mu się czytać nie chce o tym i marudzi jak dziecko...

Ale problem w tym że ja nic złego nie zrobiłam, tylko poprosu bolal mnie brzuch dzisiaj i nie posprzątałam i zaczął mi marudzić o to... I się zaczęło... 😭😭😭 Mam ochotę uciec stąd do Polski.... 😥
U nas ja robiłam wojnę ze mąż chleba nie schował i wysychał. A wojna jakby nie wiadomo czego nie zrobił. Powiedz mu ze jeśli jesteś w ciąży to już częściej będzie nie posprzątane. Ja miarkuje sprzątanie od kiedy test pokazał 2 kreski. Jeśli meza coś raziło to po prostu to sam robił

reklama
No ja wiem od forum odcielam na urlopie.Chłopy smigam w po górach a ja spacerki. Usg we wtorek po powrocie. Juz nie panikuje usp9koilam sie. Bardzo sie ciesze ze pęcherzyk jest tam gdzie u Ciebie. Rozumiem ze na cokolwiek w pęcherzyk i jest jeszcze za wcześnie? Czy jakis zalążek jest? Nie pamiętam nawet czy powinien juz byc. Wypoeram chyba cala wiedzę po porażkach 😉
Jeszcze nic nie widać. Dopiero 11 sierpnia chyba będę coś wiedzieć więcej.

Do góry