M_P_90
Fanka BB :)
moja mama jest bliźniaczką, a podobno właśnie drugie pokolenie jest najbardziej obciążone ciążą bliźniacząNo ciekawe czy jedno tam jest![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja mama jest bliźniaczką, a podobno właśnie drugie pokolenie jest najbardziej obciążone ciążą bliźniacząNo ciekawe czy jedno tam jest![]()
moja mama jest bliźniaczką, a podobno właśnie drugie pokolenie jest najbardziej obciążone ciążą bliźniacząprzełożyłam wizyte u lekarza na 4.08, bo przy takich wartościach to już powinno być widać serduszko za tydzień
❤ pęcherzyk jest jeden, ale nawet w jednym pęcherzyku mogą być dwa zarodki
![]()
Moja mama z dwujajowej i najlepsze, że też urodziła bliźniaki i też dwujajoweA Twoja mama jest z ciąży jednojajowej? No ciekawe.![]()
Ja mam takie dziwne przeczucie od początku ciąży, że to mogą być bliźnięta...najbardziej nie daje mi spokoju widoczny brzuch...to jest 5tc, a ja mam brzuch jak w 12tc z synem...wiem, że w drugiej widać szybciej brzuch, ale no kuźwa nie na samym początku...a czytam, że właśnie w mnogiej brzuch często jest już trochę widoczny po pierwszym miesiącu...Mam koleżankę, która 2 razy urodziła bliźniaki.![]()
Ja robię jutroCieniutka druga kreska....
Pokaz zdjecie :-)Cieniutka druga kreska....
Mi przeszło przez myśl parę razy, że może jednak bliźniaki ;-) z jednej strony fajnie, a z drugiej 4 dzieci to już wyczyn ;-)Ja mam takie dziwne przeczucie od początku ciąży, że to mogą być bliźnięta...najbardziej nie daje mi spokoju widoczny brzuch...to jest 5tc, a ja mam brzuch jak w 12tc z synem...wiem, że w drugiej widać szybciej brzuch, ale no kuźwa nie na samym początku...a czytam, że właśnie w mnogiej brzuch często jest już trochę widoczny po pierwszym miesiącu...[emoji15][emoji85][emoji85]