reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzwoniłam do swojego lekarza z kliniki
Jest szczęśliwy i mówi że jest super 😍
Mam brać tylko duphaston 2x dziennie ,progesteron besins 3x i Fraxiparine
I na USG za tydzień mam się zgłosić ❤
Jest też już połowa moich badań genetycznych i wszystko jest dobrze ☺
Ale się cieszę, 💓💓💓naprawdę, oby tym razem to było nuuudne 9 miesiecy💓💓💓🙏🙏🙏🙏zasłużyłaś, Promyczku nasz😘

reklama
A ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤❤❤ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam 🥰🥰🥰 Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać ;) a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
Ja leżałam pierwszy dzień a potem krecilam się między sypialnią a kuchnią👩‍🍳🥮🍝🍨
No i oczywiście nadrabialam zaległości filmowe i serialowe na Netflixie. Po weekendzie -normalnie poszłam już do pracy i pracuje cały czas🙂

A ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać ;) a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
Nie znam, ale poznam, bo Anie uwielbiam [emoji16] Dzięki za cynk.

reklama
Do góry