reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ok u mnie ja to w tej aptece kupilam ktora wspolpracuje z klinika .... Mnie dr. Powiedzial zebym niemieszala z innymize jest ok ona no wchlania sie fajnie ale jednak wyplywa troche ....co do mnie to we wtorek transfer :o 🤪 tak jakos o 11 ale przed jade do nich rano na badanie progesteronu w zwiazku z moimi obawami bo ostatnio byl ponizej normy ....i tak zaproponowal lekarz dlamojego i jego swietego spokoju..... Odpoczywajcie sobie dzisiaj i korzystajcie z pieknej pogody ......

Spokojnie Kochana, ta reszta cyclogestu tak wypływa, z tego co kojarzę w ulotce też to jest zaznaczone. Ja tak jak bazylia też dołożyłam luteine, ale martwi mnie to, że w ogóle nie bolą mnie piersi, a przecież tyle tego w siebie ładuję 😏

Nie można dźwigać więc jeśli masz pracę fiz- idź na l4.Po transferze to samo więc też weź wtedy l4 aż do bety.
No właśnie dużo dźwigam, więc na pewno rozważę to l4. Dzięki😊
A o ile dobrze kojarzę to Ty jesteś w Invimed Poznań? Pamiętam, że ostatnio polecałaś i przyznam, że tymi dobrymi słowami trochę mnie uspokoiłaś, bo tyle się już naczytalam o tych klinikach, że głowa mała

No właśnie dużo dźwigam, więc na pewno rozważę to l4. Dzięki😊
A o ile dobrze kojarzę to Ty jesteś w Invimed Poznań? Pamiętam, że ostatnio polecałaś i przyznam, że tymi dobrymi słowami trochę mnie uspokoiłaś, bo tyle się już naczytalam o tych klinikach, że głowa mała
Tak, Invimed Poznań 😊ja jestem B. zadowolona. A l4 bierz bo nie można dźwigać.

reklama
Wowww, pytam bo myślę cały czas czy podawać dwa zarodki czy jeden...
Mam 6AA i 2 BB i oststnio jak powiedizlam na wizycie ze chce dwa to było zdziwienie, bo byłam u innej Pani Dr bo mój na urlopie jest 🙂

Do góry