Martaem1983
Fanka BB :)
Dobry masz estradiolMam wyniki ,estradiol 994 i progesteron 0.26 ... estradiol chyba doby co ? Dzis 9dc w sobote bylo 9 pęcherzyków 12-14mm ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry masz estradiolMam wyniki ,estradiol 994 i progesteron 0.26 ... estradiol chyba doby co ? Dzis 9dc w sobote bylo 9 pęcherzyków 12-14mm ...
Z zyly KochanaOk super, dziękuję kochana.
A normalnie z żyły pobierają krew tak? Czy z palca??
Nic nie bój ! Damy radęja licze na to,ze tez mi dzis powie co i jak ...czekam juz pod gabinetem [emoji2356]
Dziękuję za odpowiedźDobry masz estradiol[emoji846]
Ja chyba zwariuję dziewczyny...
Moje jajniki wyglądają tak jak na zdjęciu... Jakbym była po stymulacji, tylko że ja stymulacji nie przechodziłam od 2018... Lekarz za każdym razem coś tam gadał, że to dziwne, ale w końcu kazał wstępnie zrobić marker nowotworowy CA125... właśnie odebrałam wynik... Norma przekroczona 2 razy....
Aż nie wiem co mam zrobić...
Hej dziewczyny!!!! Postanowiłam się zarejestrować i być z Wami i dzielić się swoimi doświadczeniami, póki co nienajlepszym ale pozostaje mi nadzieja. W lutym miałam pierwsza próbę in vitro icsi, zarodek był 7 komórkowy ( punkcja w czwartek, transfer w sobotę) niestety nieudany, w zeszły piątek kolejna próba z crio ... mrozaczki rozmrożone popołudniu w czwartek i w piątek zdecydowałam się na transfer dwóch zarodków 3 i 4 komórkowy choć dzieliły się bardzo wolno, lekarz zaproponował ze możemy działać już albo poczekac jeden dzień aby je zaobserwować i jak przestaną się dzielić odstąpić od transferu, zdecydowałam dac im szanse w naturalnym środowisku. Jestem tydzień po transferze. Nic nie czuje, ze dwa razy mnie zakłulo, teraz czuje takie pieczenie w podbrzuszu i brzuchu ale to chyba bardziej nerwy. Czy ktoś tu jest z Warszawy i leczy się w Novum? Pozdrawiam wszystkie starające się i te którym się udało. Nam tez się uda!!!
Dziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwaćile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości
![]()
Tak właśnie zrobię... Badania immunologiczne przed wizytą, żeby nie tracić już czasu no i ginekologa... Ale wiem do kogo iść...Dziewczyny, po wielu dniach prób dodzwoniłam się do APC do Paś.nika (do Łodzi, w Warszawie nie ma szans). Pani w recepcji wpisałam mnie na listę rezerwową na październik... Tragedia...
@bazylia128 widzisz? Robię coś... Na mojego maila nie odpisali, ale uparłam się i wybierałam numer raz za razem, aż ktoś odebrał...
Co U Ciebie?
A gdzieś indziej ?? Kurcze człowiek płaci nie małe pieniądze i jeszcze pan dr. ma swoje humorki.Doooopa nie ma wolnych msc. No nic idę jitro do tego gbura
Byłam u onkologa i twierdzi, że na razie nie widzi powodu do niepokoju... Muszę zanieść jeszcze stare badania, następna wizyta 27 sierpnia. Ale za to stwierdziła, że mam endometriozę, o czym usłyszałam po raz pierwszy od kogokolwiek... Więc nowy problem do rozwiązania...Jak sytuacja u Ciebie? Coś już wiadomo? Nadrabiam zaległości także w tyle.
Mam nadzieje, że to nie jest nic groźnego.
Witam na forum
Oby u nas nie za długoi najszybciej do szczęścia.
U mnie w cenniku w PL 13 tys bez leków
No to tak cycki większe mecze sie nie mam siły. Wyglądam jak z krzyża zajęta. Czasami boli mnie brzuch i czasem mnie mdli. A Ty?@anette96 jak się czujesz? Masz może mdłości? Jakieś objawy?