reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A se latam hihi. Czasami zdarzy mu się chwilowa zwieszka, ale ogólnie śmiga jak rakieta

Juz pozno, ale jeszcze nie spie...smutno mi dzisiaj jakos, mysle ze teraz jak sie wezmie za mnie gin, to wynajdzie mi jakies nieprawidlowowsci, no i moze trzeba sie bedzie leczyc, niewiadomo jak dlugo i ze to wcale nie bedzie tak latwo miec ta fasolke, zwlaszcza ze u M tez nie najciekawiej....strasznie sie boje, i juz sobie wyobrazam najgorsze rzeczy....
wiem ze marudze strasznie, ale musze sie komus wyzalic, bo nie mam tu nikogo zeby mnie wysluchal...Oj , smutny ten poczatek roku....dla mnie :baffled:

Altoids głowa do góry! Nie można się z góry nastawiać na zły rozwój zdarzeń. Będzie dobrze! Nawet jeśli się okaże, że są jakieś problemy, napewno uda się je szybko rozwiązać.

Cześć wszystkim życzę miłego dnia.

Altoids będzie dobrze, siedzisz w Stanach a tam są dobrzy lekarze. Jeżeli nie naturalnie to przecież są inne metody na poczęcie dziecka- in vitro. Wczoraj oglądałam nawet program, więc głowa do góry, będzie dobrze. W dzisiejszych czasach są duże możliwości, to nie XiX wiek i nie poddawać się kochana walczymy. Buziam Cię mocno :-) :-) :-)

witam ! Was wszystkie serdecznie !

Altoids, będzie dobrze, może warto na chwilke znależć temat zastępczy do zajęcia myśli, aby oderwać sie od tematu głównego, a potem ze wzmożoną energią zabrać sie za plan głowny, będzie dobrze :tak: jak pisała Beatka, mozliwości jest wiele, nie poddawać sie, głowa( i pupa) do góry i wszystko będzie OK, i marzenie o fasolce też sie spełni, powodzenia kochana :tak:

miłego dnia i przyjemności :-)

Altoids główka do góry. Nie można się poddawać i myśleć negatywnie. Do uśmiechniętych ludzi uśmiecha się szczęście

Altoids ! Głowa do góry ! To gina tak czy siak musisz iść , uspokoisz się , a jeśli nawet potrzebne bedzie leczenie to im szybciej zaczniesz tym szybciej je skończysz :tak: Zajrzyj sobie na nasz wątek " poronienia " zobaczysz jak dziewczyny , które kilkakrotnie poroniły , maja problemy z tarczycą , złe wyniki badań , problemy z hormonami walczą o swoje i udaje im się !!! Trzeba w to włożyc trochę wysiłku ale takie czasy nie ma nic za darmo ! warto walczyć , dla najpiękniejszego widoku na świecie ... dwóch kreseczek na teście ! :tak:

reklama
jejku, ale jestescie kochane....tyle macie wiary i sil, dla mnie to to wszystko takie przerazajace, a Wy podchodzicie do tego z taka pokora....ze jak nie mozna tak to trzeba inaczej....i ze spokojem.ja wiem w glebi serca ze nigdy sie nie poddam, ale zdaje sobie tez sprawe ze jestem po trzydziestce i nie mam tak wiele czasu, wiec to chyba tez poteguje stres. No coz- pozostaje mi wziasc sie za siebie i dlatego juz w piatek mam wizyte.

Do góry