Mixme92
Fanka BB :)
ŚlicznyTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚlicznyTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
DziękujęŚliczny![]()
tu dla porównania - ten sam czas w pierwszej ciążyTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
Wow spory.Tak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
no właśnie... aż boję się jak będę wyglądać w 9 miesiącuWow spory.
Ja mialam taki z córką, teraz jwst cisza nic poki co nie widac.no właśnie... aż boję się jak będę wyglądać w 9 miesiącu![]()
Śliczny masz ten brzusioTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
Faktycznie spory, ale mam bardzo podobny. Tylko ja mam biust 75I, więc jak założę luźniejsza kieckę, albo koszulkę, to jeszcze nie widać, bo brzuch wystają podobnie jak biustTak jak obiecałam wysyłam zdjęcia. Na drugim już stóp nie widzę, muszę się pochylić
Jestem w szoku....mialas dzis wizyte?jedzieszbdo szpitala?Czesc u mnie tak wyszlo ze z 3 zrobily Sie 2 jeden blizniak umarl mialy byc 3 corki teraz moze zadnego nie bd albo zatrute i ja tez;(