Malinowa_959
Fanka BB :)
Tak mi przykroCzesc u mnie tak wyszlo ze z 3 zrobily Sie 2 jeden blizniak umarl mialy byc 3 corki teraz moze zadnego nie bd albo zatrute i ja tez;(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykroCzesc u mnie tak wyszlo ze z 3 zrobily Sie 2 jeden blizniak umarl mialy byc 3 corki teraz moze zadnego nie bd albo zatrute i ja tez;(
Wizyty z wziernikiem to robil co tydz dwa nic więcej usg rzadko mi to lzy lecą leze w lozku az mnie one kopią nerwy..Ja też Ci współczuję chodź od początku nie rozumiałam tych rzadkich wizyt tych brak USG u Ciebie przecież to taka ciężka ciąża z góry z zagrożeniami pisałaś że za wizytę płacisz 200 zł czemu nie miałaś wizyt co 2-3 tyg? Trzymaj się ciepło i co teraz ?co mówił lekarz? U syna mego chrzesnego jedno z bliźniaków też obumarło ale nic z tym nie robili ono chyba nie szkodzi drugiemu i szczęśliwie donosilam córkę szczęśliwie Tobie też się uda.
Ja juz w nic nie wierze ;(Bardzo mi przykro! Aż nie wiem co Ci napisać. Jedynie co przychodzi mi do głowy to że wszystko będzie dobrze. Wierz w to.
Mialam dzis usg i echo serc nie musze donosic trupa do porodu ;(
Szczerze to mi się żyć nie chce jestem z tym sama nie wiem co będzie dalej w pon mam wizyte badania i wziernik i powie mi pewnie mowilem by sie nie nastawiac.
Bardzo mi przykro [emoji22] To straszne, co Cię spotkało [emoji17]Szczerze to mi się żyć nie chce jestem z tym sama nie wiem co będzie dalej w pon mam wizyte badania i wziernik i powie mi pewnie mowilem by sie nie nastawiac.
Ja juz w nic nie wierze ;(
Albo lapy tylko pcha i tyle .Ze tak powiem na uj ten wziernik ? Co on tym bada ?![]()