Czarna 36
Fanka BB :)
Ja używam HimommyObjawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.
Nie mam aplikacji. Jaka jest dobra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam HimommyObjawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.
Nie mam aplikacji. Jaka jest dobra?
Sa sa ja dzis przeglądałam na stronie, gdzie sa wymienione programy, w tym ciąża + od 01.09, jest np. luteina 50, jest eutyrox, zerknijcie tu: Link do: Lista bezpłatnych leków dla kobiet w ciąży (ciąża+) i ich dostępność w aptekachWrzucam linka z najświeższa lista leków refundowanych. Niestety te dla kobiet w ciąży nie są wyszczególnione. Jest ich 114. Obowiązują od 1 września a na recepcie musi być kod C.
![]()
BezpÅatne leki dla kobiet w ciÄży - Ministerstwo Zdrowia - Portal Gov.pl
Ministerstwo Zdrowia opublikowaÅo listÄ leków refundowanych dla kobiet w ciÄży. Od 1 wrzeÅnia każda kobieta, która spodziewa siÄ dziecka bÄdzie miaÅa dostÄp do tych leków bezpÅatnie.www.gov.pl
Dołączam się, ślę same pozytywy!!!Właśnie
Wszystkom jutrzejszym "wizytowiczkom"ślę pozytywne wibracje i trzymam kciuki![]()
Lekarze zawsze liczą dni zakończone zatem 6t.6d, a nie 7 tydzień, aplikację często liczą rozpoczęte tygodnie i dlatego podają 7.Ja liczę tak. Teraz mam 6 tydz 6 dzien.Dla mnie to juz 7 tyd.Jak będzie 7 tyd i np 1 dzień to znaczy ze jestem w trakcie 8 tyg. Jesli gadam głupoty poprawcie mnie proszę![]()
Może zadzwoń do lekarza? Ześwirować można stresując się plamieniami.Nie wiem czy wytrzymam te dwa tyg bez niczego![]()
Musisz chociaż zadzwonić do lekarza...moj przy plamieniach kazał od razu do szpitala jechać...wiem, że pisałaś, że w każdej ciąży plamiłaś, ale lepiej to sprawdzić, naprawdęNie wiem czy wytrzymam te dwa tyg bez niczego![]()
To zależy. Kazda ma pewnie inaczej i niektórzy twierdzą że nie ma objawów wcześniej niż wtedy gdy nie pojawia się kolejna miesiączka. Ja natomiast mialam objawy kilka dni po zapłodnieniua kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czujęPewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)