reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam :). Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać :D
Witaj i gratulacje...

reklama
Pierwsze słyszę i takich praktykach... mega to niewygodne i utrudniające😐 ja u mojego lekarza mam wszystko - płace 200 za wizytę i nie muszę sie martwić niczym. Na prenatalne tez nie muszę sie nigdzie umawiać, bo on robi u siebie, ma zreszta bardzo dobry sprzęt i pomiary robi w kilka minut. Jedynie pechowo trafiłam, bo jest bardzo oblegany i w tym roku juz nie zapisuje u siebie na luxmed (jego przychodnia jest współpracująca), bo wyczerpał po prostu limit i do końca roku juz są inne dziewczyny pozapisywane. A w pierwszej ciazy właśnie prowadziłam na luxmed i nawet usg prenatalne miałam w ramach wizyty, mimo ze tego nie ma w pakiecie luxmedu. Po prostu on ma sprzęt u siebie i tego nie rozgranicza, wizyta to wizyta.
W Warszawie tak juz jest!!! Tutaj chodzi o kasę. Trzeba trafiać prywanie na lekarza, żeby prowadził ciążę i mial aparat USG.
Luxmed i inne prywatne molochy tak robią.

Podczytuje. Od prawie 3 dni nie jestem w stanie normalnie funkcjonować 🤢🤮🤢🤮🤢
Dwie kroplówki były, dostałam Metoclopramid. Jak nie pomoże do jutra to szpital. Jeszcze tak nie było w żadnej ciąży.
Jedno dobre, bo widziałam na IP wczoraj moje maleństwo i bijące serduszko ❤️ niestety coś ze sprzętem było i nie dało się słuchać.
Mąż na L4, w domu dwójka dzieci. No nic, musi sobie poradzić.

Baardzo, baardzo cieszę się z Waszych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.

Dzisiaj kurcze tak od rana znowu mam takie bóle jak na miesiączkę, tak jak na samym początku ciąży przed terminem @ która nie nadeszła i tak co kilka dni boli mnie jakbym miała dostać okres , więc pewnie macica się powiększa i rozciąga i stąd ten ból...przyznam że trochę to sprawia dyskomfort bo jednak boli...

reklama
Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam :). Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać :D
witaj u mnie tez 5,5 ❣️ jedziemy na tym samym wózku wizytę tez mam 8 września pierwsza ☺️☺️ witamy serdecznie 🤍

Do góry