annemarie
Fanka BB :)
Moze wlasnie dlatego obumarl.U mnie po poronieniu też nacieki zapalne i bakterie jakieś. Stwierdzono że zarodek obumarł i dlatego te bakterie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze wlasnie dlatego obumarl.U mnie po poronieniu też nacieki zapalne i bakterie jakieś. Stwierdzono że zarodek obumarł i dlatego te bakterie.
To temat juz skonczony,w Czechach jest to rownie zabronione.Pierwszy adres to DaniaDzięki, chodzi o transfer gotowych zarodków. Są w tej chwili w klinice w Polsce. To nie dla mnie, ale dla koleżanki, która podeszła do in vitro sama, kiedy jeszcze nie było ustawy zabraniajacej tego singielce. Teraz musi zabrać je do Czech, żeby spróbować zostać mamą... @Murawa, polecasz jakaś klinike w Czechach?
Nieśmiało zaglądam do Was i podczytuje i przyznam, że jestem żółtodziobem(wprawdzie starym) dopiero zaczynam przygotowania do in vitro.
Słuchajcie, mąż odebrał wyniki nasienia i są kiepskie. Szprycuje go witaminami i tak są obniżone parametry. Czy któraś z Was podchodziła do procedury z takimi wynikami : W nawiasie są wymagane minimalne wartości.
Czy maż musi je jeszcze poprawić żebyśmy mogli zacząć cała procedurę ?
morfologia 3%(4)
całkowita ilość plemników 26mln (39)
ruch postępowy 12% (32)
ruch całkowity 23% (40)
My z mężem całkowita ilość plemnikow 4 mlnNieśmiało zaglądam do Was i podczytuje i przyznam, że jestem żółtodziobem(wprawdzie starym) dopiero zaczynam przygotowania do in vitro.
Słuchajcie, mąż odebrał wyniki nasienia i są kiepskie. Szprycuje go witaminami i tak są obniżone parametry. Czy któraś z Was podchodziła do procedury z takimi wynikami : W nawiasie są wymagane minimalne wartości.
morfologia 3%(4)
ruch postępowy 12% (32)
ruch całkowity 23% (40)
Właśnie nie wiadomo co było pierwsze....już nigdy się nie dowiem. Po kilku latach ciąża naturalna, bez problemu. Ostatnia ciąża już niestety z mocnym zagrożeniem porodem przedwczesnym. Szyjka poszła do zera. Myślę że antybiotyk który mi wtedy podano przez 10 czy 14 dni uratował ciążę. Choć wszystkie wymazy były czyste , a robiłam co najmniej dwa czy trzy razy. W szpitalu na wejściu też zrobiono wymaz i było czysto. Jednak po antybiotyku wszystko się zatrzymało i udało się dotrwać do 37 tc. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia.Moze wlasnie dlatego obumarl.
Co to jest ten atosiban?Atosiban w invictie 650zl
O kurczę, naprawdę??? To się dziewczyna nie ucieszy...To temat juz skonczony,w Czechach jest to rownie zabronione.Pierwszy adres to Dania
Słabe parametry nie będą przeszkodą w podejściu do in vitro. Mój mąż miał gorsze wyniki. Próbowaliśmy witamin, suplementów, ale to nie pomogło. Ostatecznie próbowaliśmy z tym co było. Powodzenia..!Nieśmiało zaglądam do Was i podczytuje i przyznam, że jestem żółtodziobem(wprawdzie starym) dopiero zaczynam przygotowania do in vitro.
morfologia 3%(4)
ruch postępowy 12% (32)
ruch całkowity 23% (40)