reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu pisz do Murawy,ma obcykane wiekszosc z Czech.
Chodzi o KD,AZ?
Dzięki, chodzi o transfer gotowych zarodków. Są w tej chwili w klinice w Polsce. To nie dla mnie, ale dla koleżanki, która podeszła do in vitro sama, kiedy jeszcze nie było ustawy zabraniajacej tego singielce. Teraz musi zabrać je do Czech, żeby spróbować zostać mamą... @Murawa, polecasz jakaś klinike w Czechach?

Ona podejrzewala ze to bakterie mogly zabic zadodek i dlatego umarl.Widziala na usg plyn w macicy co swiadczy czesto o bakteriach. na tej podstswie przez tydzien brakam antyk na wszystko co mozliwe.po tyg znowu usg i bylo juz czysto.Powiazala te sytuacje z opisem od patologa i tak zdecydowala.
U mnie po poronieniu też nacieki zapalne i bakterie jakieś. Stwierdzono że zarodek obumarł i dlatego te bakterie.

Cudownie !! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
8mm człowieczka !!
Pieknie❤❤❤
Spokojnej,szczesliwej ciazy zycze😍
Ale się cieszę 😍 gratulacje mamuśka 😘
Super kochana❤. Wielkie gratulacje wiec kolejną wizyte mamy razem😉
Gratulacje Mamusia💓💓💓💓😘😘😘😘
Jesteś w ciąży kochana! Uwierz w to [emoji4] i rosnij zdrowo [emoji3590]
Ogromne gratulacjee kochana ❤😘😘😘
Super wieści, nie pozostaje nic innego jak mocno trzymać kciuki za walecznego kropka 3.09 ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

No, to będzie słodka dzidzia, kolejna w naszej forumowej rodzinie, gratulacje kochana 😘😘😘😍
Super. Teraz już musi być dobrze i przede wszystkim nudno. Gratuluję i cieszę siłę bardzo że takie budujące wiadomości napawają e optymizmem.. 💓🥰Rośnijvie zdrowo
ale wspaniale! nuuudnej ciazy Ci teraz zycze i lenistwa az do porodu!!!

Dziękuję 😘 😘 😘 ❤❤❤

Dzięki, chodzi o transfer gotowych zarodków. Są w tej chwili w klinice w Polsce. To nie dla mnie, ale dla koleżanki, która podeszła do in vitro sama, kiedy jeszcze nie było ustawy zabraniajacej tego singielce. Teraz musi zabrać je do Czech, żeby spróbować zostać mamą... @Murawa, polecasz jakaś klinike w Czechach?
Napisze na priv Gonia, jak robotę skończę, po 23ciej😭😭😭😭🤪🤪🤪🤪

Dziewczynki mam pytanie. Przyjmuje estrofem dopochwowe 3x1 i mam estradiol na poziomie 1500. Chciałabym przyjmować doustnie bo czuje ze mnie podrażnia takie wkładanie 3 razy dziennie a potem dojdzie jeszcze luteiny to już w ogóle.
czytalam ze wchłanianie jest podobne.
Od soboty luteina i myslalam żeby dziś jutro i w piątek zaaplikować sobie probiotyk dopochwowo a estrofem doustnie.
Co myślicie ? Można tak czy lepiej się przemęczyć ?

Dziewczynki mam pytanie. Przyjmuje estrofem dopochwowe 3x1 i mam estradiol na poziomie 1500. Chciałabym przyjmować doustnie bo czuje ze mnie podrażnia takie wkładanie 3 razy dziennie a potem dojdzie jeszcze luteiny to już w ogóle.
Od soboty luteina i myslalam żeby dziś jutro i w piątek zaaplikować sobie probiotyk dopochwowo a estrofem doustnie.
Mysle ze tak . Ja na początku bralam doustnie i probiotyk dopochwowo zebym żadnej infekcji nie miala ale tez bralam doustnie provag. Dziewczyny tu pisaly ze moge brac przed i po transferze. Teraz wszystko biore dopochwowo

Doustnie trzeba byłoby brać więcej aby osiągnąć takie stężenie jak dopochwowo... Przynajmniej tak mówił mój lekarz...

reklama
Do góry