reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Ja zaczęłam coś robić ponad dwa tygodnie temu.:tak:
Efekty są - 3kg:-D, ale prawdę mówiąc cały czas czuję,że robię za mało:zawstydzona/y::angry::angry::angry:
I zostało mi jeszcze jakieś 7kg do zrzucenia:-p
hulam na hoola (Elma mnie zainspirowała:tak: ), robię A6w i zaczynam tae bo cardio:tak:
Na razie wszystko w domu, bo z różnych przczyn nie mam co marzyć o wyskoczeniu na zjęcia zorganizowane.
No i dietka- w miarę racjonalna. Przede wszystki ZERO słodyczy.:-)

Ja też kręcę tym hula uparcie (pomimo siniaków :-p)
Zostało mi 5 może 6 kg do zrzutu to już niewiele w porównaniu z tym od czego zaczynałam, ale im bliżej celu tym mniejszy zapał :wściekła/y:
W ciuchach wyglądam coraz lepiej, nawet kupiłam pare obcisłych i podobam się sobie więc coraz mniej mi się chce odmawiać sobie wszystkiego. Ale jakoś dam radę :tak:
Trzymam kciuki za wszystkie walczące tak jak ja. :tak::-):-)

reklama
My z mężem mamy w planach - dalekich - kupno stołu tenisa stołowego. Mamy takie niewykorzystane pomieszczonko na dole, tam byłoby super miejsce na pingponga. Tylko póki co kasy brak.
A jak już będziemy mieli, to na pewno schudnę, bo uwielbiam ten sport :-D:-D

ja zrzuciałm od początku roku 4 kg i nie przyznam sie ile waże, ale ciągle dużo za dużo:eek:

antośka, jesli chodzi o a6w, to przerwy miedzy seriami nie powinny wynosic wiecej niż 2 min, ja robiłąm 30 sekundowe. a w trakcie serii nie ma przerw:baffled:

Elma ... gratuluję osiągnięć i samozaparcia :tak::tak:... a ty kręcisz tym hula, które polecała Kamilala?

Ania ... dbaj o siebie bidulko. Przytulaski :tak:

... no i chyba dołączę do tych ćwiczących A6W ... bo ciągle są zbyteczne kg ... :baffled::dry: tylko nie wiem ile, bo się nie ważę :-D:-D;-)

Tak, mąż kupił mi na gwiazdkę to hula-hop o którym pisała Karlam. Faktycznie obija zdrowo ale centymetry w talii ubywają.

Ja też miałam torbiel na jajniku i leczyli ją farmakologicznie i zniknęła a raczej pękła i się zagoiła. Wiem ze pękła bo bardzo bolał mnie brzuch i plamiłam. To było przed ciążą. Zywa będzie dobrze:tak::tak:

Ania życzę dużo zdrówka, przytulam:tak:

Elma a to hula hoop z masażerem czy zwykłe?
Bo ja hulam ze zwykłym:tak: i mnie raczej nie obija;-)

... no i chyba dołączę do tych ćwiczących A6W ... bo ciągle są zbyteczne kg ... :baffled::dry: tylko nie wiem ile, bo się nie ważę :-D:-D;-)

A co to jest to A6W? Możecie mi wyjaśnić, bo chyba gdzieś pominęłam cóż to za czort? ;-)

No i pięknie! Boli mnie coś innego i wykryli mi coś innego:angry:. Górne partie brzucha są ok, wątroba, trzustka, woreczek żółciowy, nerki, wszystko super!! Ale mam torbiel na prawym jajniku, średnica 4,5cm:szok::-(.

Aniu Trzymam za ciebie kciuki i przytulam mocno. Obyś już nie odczuwała bólu

reklama
Do góry