reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Ania życzę dużo zdrówka, przytulam:tak:

Elma a to hula hoop z masażerem czy zwykłe?
Bo ja hulam ze zwykłym:tak: i mnie raczej nie obija;-)

Z masażerem a raczej "torturatorem" :-p ale ważne że działa!!!
Uwielbiam nim kręcić ale nie dłużej niż 10-12 min bo wtedy zaczyna robić konkretne siniaki. Ale efekty są więc nie trzeba dłuzej. :tak:

Elma ... a mąż kupował Ci na allegro? ... bo jeśli tak, to mogłabyś jakiś namiar na tego sprzedawcę wrzucić plisssss :-);-)

A ja zjechałam kolejne 3 kg :tak: ale jeszcze dużo dużo przede mną :baffled::eek:
zapominałam o istnieniu słodyczy i stosuję metodę MŻ no i nie jem po 18 :zawstydzona/y:
ciężko ale daje radę:rofl2::sorry:

reklama
Do góry