reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie dzieje sie Wam nic ze skórą przy tych zastezykach? Ja biorę juz kilka tygodni i bylo ok ale od kilka dni robi mi sie jakby Babel po zastrzyku czerwony i swędzi. Jak bym dostala uczulenie😣
Ja po cetrotide tak miałam. Po zastrzyku kilka minut miałam plamę zaczerwienioną i swedzacą. Mijało po ok 1.5h. Nie było tak przy każdym zastrzyku ale często.

Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia🙂

Więc tak dziękuję Wam Kochane za mega wsparcie. Szczerze nie wiek kiedy ostatnio miałam tak ciężki dzień. Informacje jakie uzyskałam : z pobranych 9 komorek 8 okazało się być dojrzałych. 1 się wcale nie zaplodnila 2 są słabe ale mają pozostać do obserwacji i prawidłowo zaplodnionych mamy 5. Transwer przewidywalny w 5 dobie czyli we wtorek 1 wrzesnia🙂
Super mega się cieszę bardzo dobry wynik.

Widze ze rozmawiacie o encortonie,nie ma sensu go dluzej brac niz do 8 tc,branie go dluzej moze niekozystnie wplywac na plod.

A oprocz tego...

reklama
No i majowy dzidzius jak mój.

Do góry