A 11 dni liczy się od dnia po transferze?U mnie każą 11 dpt , nie wcześniej bo może być pozytywna a wynik jeszcze tego nie pokaże i niepotrzebne nerwyzrób w pon i będziesz miała pewność
tyle wytrzymałaś więc dwa dni poczekasz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A 11 dni liczy się od dnia po transferze?U mnie każą 11 dpt , nie wcześniej bo może być pozytywna a wynik jeszcze tego nie pokaże i niepotrzebne nerwyzrób w pon i będziesz miała pewność
tyle wytrzymałaś więc dwa dni poczekasz
![]()
Wez nie panikuj juz od samego poczatku bo jeszcze nie podeszlas do procedury[emoji4] dobrze wiesz ze do zaplodnienia jest potrzebny 1 PLEMNIK[emoji4][/QUOTE]A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]QUOTE="Joko86, post: 19999036, member: 169656"]
Pamiętam Cię z forum [emoji9][emoji9][emoji9] w tamtym roku podchodziliście do pełnej procedury? Ja się obawiam tych moich komórek, tyle czasu czekają na mnie i boję się że mogą być słabe tym bardziej że nasienie męża naprawdę było kiepskie. Teraz ma mieć badanie w następnym tygodniu i już się boję że po tylu latach to może być mega tragedia [emoji51][emoji51][emoji51]
U mnie to się utrzymuje kilka dni juz po zastrzyku. Nabrzmiale swedzace miejsceBrałam całe 9 miesięcy, owszem siniaki albo niefortunne wbicie igły bywało ale nigdy za każdym razem. Może coś zapiekło ale po chwili mijało.
A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]Wez nie panikuj juz od samego poczatku bo jeszcze nie podeszlas do procedury[emoji4] dobrze wiesz ze do zaplodnienia jest potrzebny 1 PLEMNIK[emoji4]
Pisałaś że boisz się o plemniki a nie o komorki.A idź [emoji23][emoji23][emoji23] jak wszyscy w panice to i ja[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14] poza tym to mnie teraz nie ten jeden plemnik martwi tylko te komórki [emoji14][emoji14][emoji14] sama kiedyś mówiłaś że pobierane wcześniej są słabszej jakości mądralo [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Może jakaś reakcja alergiczna. Może zmień preparat .U mnie to się utrzymuje kilka dni juz po zastrzyku. Nabrzmiale swedzace miejsce
Może jakaś reakcja alergiczna. Może zmień preparat .U mnie to się utrzymuje kilka dni juz po zastrzyku. Nabrzmiale swedzace miejsce
Tak. Od następnego dnia.A 11 dni liczy się od dnia po transferze?
WczorajNiestety na świecie nie ma sprawiedliwości ... zawsze tak jest ze jak już coś masz i nie trzeba było się o to starać tak długo tobie doceniamy takich rzeczy. ;( a kiedy miałaś punkcję ?