reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczyny ! Jak miło mi się Was podczytuje ! Uwielbiam to robić :-D
Ja niestety teraz przytulanki to nie tak często jakbym chciała , ale wiecie po tym co przeszłam to strasznie się boję , może za kilka tygodni strach trochę minie ...
Niewątpliwie to najprzyjemniejsza część starań o bejbika :laugh2:
życzę przyjemnych owocnych staranek ...

reklama
dzien doberyy,,
A my dzisiaj spalismy do 10,hehe,ale zesmy długo spali i w koncu sie wyspali,hehe

Cześć laseczki

No u mnie przytulania w Walentynki nie będzie ale w Dzień Kobiet to tak, nasza pierwsza noc po 6 miesiącach i w samą owulacje....hahaha.....

Altoids trzymam kciuki kochana za wizytę u gina.

Wszystkim życzę miłego dnia.
u mnie tez w walentynki nie bedzie nic,,bo meza nie ma,wraca dopiero 23 lutego,takze nici,,a jak wroci to bedzie @,hihi..zawsze tak trafia moj bidny maz,,ale po za to beda staranka,hehe

Beatko-no to prawda musimy znalezc dobrego gina, i ruszyc wreszcie z leczeniem. Moj M juz o wszystkim poczytal i jest nawet dosc dobrze zorientowany- zapewia mnie ze bedzie wszystko ok....tylko kiedy, bo czas leci i mi lata leca....Jutro ide do gina po poludniu, troche glupio bo mam okres, ale co mi tam...i tak ide...

Jarzebinko, Ewcia- pozdrawiam...
altoids buziaki i tez pozdrawiamy....no widzisz jakie amsz wpsarcie znakomite,,,

Dziewczyny ! Jak miło mi się Was podczytuje ! Uwielbiam to robić :-D
Ja niestety teraz przytulanki to nie tak często jakbym chciała , ale wiecie po tym co przeszłam to strasznie się boję , może za kilka tygodni strach trochę minie ...
Niewątpliwie to najprzyjemniejsza część starań o bejbika :laugh2:
życzę przyjemnych owocnych staranek ...
super,ze jestes z nami,i zagladzasz,buziaki,trzymajs ie...

Jarzebinko- oczywiscie , ze mozna zapytac...... ja juz skonczylam 31 lat, wiec do mlodek nie naleze....No tez tak mysle ze jakos ten gin mi wybaczy ze przychodze w takich dniach- zwlaszcza ze ja bardziej potzrebuje porozmawiac i ustalic plan dzialania, co po kolei bedziemy u mnie sprawdzac.
A co do Walentynek to ja juz czekam,,,,,bardzo mocno...
Pozdrawiam i zycze milego dnia
miłego dnia:tak: pozdrawiam wszystkie staraczki :tak:[/quote];-);-);-);-)

Cześć laseczki

No u mnie przytulania w Walentynki nie będzie ale w Dzień Kobiet to tak, nasza pierwsza noc po 6 miesiącach i w samą owulacje....hahaha.....

Altoids trzymam kciuki kochana za wizytę u gina.

Wszystkim życzę miłego dnia.

dzieki Beatko
, mam nadzieje ze ta i kolejne wizyty cos wyjasnia....
Alez Twoj maz ma wyczucie- na sama owulke.....Beatko- ja stawiam ze od razu zafasolkujesz.....I jak w Dzien Kobiet- to moze dziewczynka bedzie....hihihi:tak:

reklama
Do góry