Dałabym wszystko aby tak właśnie było. Ja jeszcze dodatków się stresuję bo dopiero jutro się dowiem jak kwestia reszty zarodków wygladMnie lewa strona Ciebie prawa oby yo byky dobre znaki. U mnie nocka spokojna. A teraz. Leżę i ogladam netflixa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dałabym wszystko aby tak właśnie było. Ja jeszcze dodatków się stresuję bo dopiero jutro się dowiem jak kwestia reszty zarodków wygladMnie lewa strona Ciebie prawa oby yo byky dobre znaki. U mnie nocka spokojna. A teraz. Leżę i ogladam netflixa![]()
Pierwsze metody PGS odrzucały mozaiki. Bo zarodek składa się z komórek i każda może mieć inny materiał genetyczny. Tak jak piłka do gry w nogę, w zależności jaka komórkę pobiorą taki wynik będą mieć. Teraz te metody są bardziej wiarygodne, ale kiedyś ślepo wierzono w tamte. Dopóki kobiety nie zaczęły rodzic dzieci zdrowych z tych wadliwych zarodków. Czasami takie blastomery robią killer cell i Embriony wtedy składają się tylko ze zdrowych komórekU mnie wiek 34
Nasienie roznie - ale ogolnie dramatu nie ma. Chromatyna ok badana dwa razy.
Czyli wskazan brak jak mniemam poza zwiekszeniem skutecznosci kliniki.
Masz na mysli ze kontrowersyjne bo raz moga zarodek uszkodzic a dwa wynik i tak moze byc bledny czy cos innego?
Na wyniki kariotypow czekamy - okaze sie.
A co z nimi nie tak? U mnie zostały jeszcze 3Dałabym wszystko aby tak właśnie było. Ja jeszcze dodatków się stresuję bo dopiero jutro się dowiem jak kwestia reszty zarodków wyglad![]()
On powiedział że coś widział w okolicach karku ale powiedział też że to jest za wcześnie na jakiekolwiek ostateczne oceny... Za 3 tygodnie czekają mnie badania prenatalne i strasznie się denerwuje... Ciągle cośA to nie za wcześnie żeby badać przeciętność karkowa ???
krwawie to juz koniec marzeń
kochana ja plamie od soboty ... wiem jaki to jest stres , weź nospe i cały czas lez w ŁóżeczkuJezu dlaczego nie może byc normalnie....
On powiedział że coś widział w okolicach karku ale powiedział też że to jest za wcześnie na jakiekolwiek ostateczne oceny... Za 3 tygodnie czekają mnie badania prenatalne i strasznie się denerwuje... Ciągle coś
A No właśnie 10 tc to za wcześnie jeszcze nie ma tak wyodrębnionych czesci ciała. Noc się nie martw za 2 tygodnie już będzie wszystko wiadomo. W tym tygodniu ci jesteś nie ocenia się przeciętności ani nie ocenia się innych rzeczy tych co w badaniu prenatalnym w USG. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli.
Są hodowane do blastki przedłużone na 6 dobę pewnie są słabsze i dlategoA co z nimi nie tak? U mnie zostały jeszcze 3ale mam nadzieję ze sie wszystko uda.
dopiero 17 dpt jestem tak przerażonakochana ja plamie od soboty ... wiem jaki to jest stres , weź nospe i cały czas lez w Łóżeczkuzrób betę zobaczysz czy przyrasta. Może jutro uda Ci się dostać do lekarza na usg może znajdzie przyczynę. Który to tydzień ! Trzymam kciuki za Twojego kropeczka !
![]()
Ja w 6 i 8 TC miałam krwotoki. Dosłownie zalało mnie krwią. Wszystko jest dobrze. Póki nie ma boli skurczy. Obserwuj i leż.krew, dzwonilam do kliniki kazali leżeć.
Mnie boliJa w 6 i 8 TC miałam krwotoki. Dosłownie zalało mnie krwią. Wszystko jest dobrze. Póki nie ma boli skurczy. Obserwuj i leż.