reklama

Zobaczymy bo jeszcze nie umówiona jutro dzwonięWitam wszystkie przyszłe mamynarazie widzę że każda po teście i czeka do wizyty, najwcześniej ma chyba @Malwa93 . Czekamy na dobre wiadomości, ja nie moge sie doczekać nastepnej wierzę że będzie już ❤

Ania95
Fanka BB :)
A powiedz jak długie masz cykle i kiedy ostatnia @? Maj to też piękny miesiącJa chyba jednak też majowa mamą zostanę. Termin z OM wychodzi mi na 24 kwietnia i teraz miał być 7tydz+2dni ale wg USg było widać tylko pęcherzyk.Lekarz stwierdził że to 5 tydzień i mam przyjść za 3 tygodnie, bo tydzień szybciej jest na urlopie. Trochę się stresuje czy wszystko ok. Robiłam betehcg w sobotę i wynosiła 6300.
Sent from my POCO F2 Pro using Forum BabyBoom mobile app
 nie martw się na zapas, póki nie ma niepokojących objawów wszystko będzie dobrze. Trochę długo musisz czekać na wizytę aby szybko zleciało i żebyś mogła być juz spokojna
 nie martw się na zapas, póki nie ma niepokojących objawów wszystko będzie dobrze. Trochę długo musisz czekać na wizytę aby szybko zleciało i żebyś mogła być juz spokojna 
szarcia
06.2009/01.2011
Do listopada tamtego roku miałam regularne co 31 dni, potem się coś rozregulowało, ale w czerwcu miałam 14 i w lipcu 14 i czekam na sierpień 14 a nie dostałam. Zatestowałam 21 sierpnia i były 2 wyraźne grube krechy. Działaliśmy 1 sierpnia więc jeśli licząc od tej daty to rzeczywiście jest 5 tydzień, ale zawsze dodaje się te 2 tygodnie do tego .

A powiedz jak długie masz cykle i kiedy ostatnia @? Maj to też piękny miesiąc [emoji7] nie martw się na zapas, póki nie ma niepokojących objawów wszystko będzie dobrze. Trochę długo musisz czekać na wizytę aby szybko zleciało i żebyś mogła być juz spokojna [emoji4]
Kujawsko - PomorskieZ jakich części PL jesteście dziewczyny?

Szałwia88
Fanka BB :)
ZachodniopomorskieKujawsko - Pomorskie

To tak jak ja według apkiMajowa mama się zgłasza. Termin 12.05
reklama

ŚląskieKujawsko - Pomorskie