Ce2793
Fanka BB :)
To łącze się z Tobą w dietetyczny bóluRaczej będziesz na diecie mi też odbierał jeden wynik po krzywej I od razu skierowali mnie do diabetologia a teraz jest różnie z tym cukrem.
Miłego weekendu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To łącze się z Tobą w dietetyczny bóluRaczej będziesz na diecie mi też odbierał jeden wynik po krzywej I od razu skierowali mnie do diabetologia a teraz jest różnie z tym cukrem.
Cześć dziewczyny
Jak tam po weekendzie?
U mnie znów leniwie. Mały szaleje coraz bardziej, zapadła w końcu decyzja- dostanie na imię Jaś- niby imię bardzo popularne,ale wśród rodziny,znajomych,ani sąsiadów go nie ma wcale
Wlazłam dziś na wage- w końcu mam kilo na plusie
Z wizyt to mam w tym tyg tylko położna w środę- znowu sie nasłucham wykładu
Trzymam kciuki za wasze wizyty
Miłego dnia![]()
U mnie ostatni tydzień pracowity, nie narzekam na brak energii chociaż powoli wchodzę w trzeci trymestr (wg jednej aplikacji już, a wg drugiej od czwartkuCześć dziewczyny
Jak tam po weekendzie?
U mnie znów leniwie. Mały szaleje coraz bardziej, zapadła w końcu decyzja- dostanie na imię Jaś- niby imię bardzo popularne,ale wśród rodziny,znajomych,ani sąsiadów go nie ma wcale
Wlazłam dziś na wage- w końcu mam kilo na plusie
Z wizyt to mam w tym tyg tylko położna w środę- znowu sie nasłucham wykładu
Trzymam kciuki za wasze wizyty
Miłego dnia![]()
Po takim czasie to na pewno urósł porządnieA ja właśnie siedzę na zaległej krzywej cukrowej, godzina już za mną teraz jeszcze druga i do domujutro zobaczę małego po ponad miesiącu więc już nie mogę się doczekać ile urósł bo ostatnio miał 517g..
![]()
Lepiej odpocząć i nie przeciążać organizmu. Mi powoli robi się ciężko pomimo, że nie mam dużego brzucha. Czasem coś lekko ciągnie.Witajcieu nas troche ze znajomymi a troche na lezeniu minal weekend ale cos mnie ostatnio pobolewa podbrzusze wiec nie chce ryzykowac.. juz nie cala doba zostala, zeby spotkac sie z malym
mam pytanie czy u was pojawily sie juz rozstepy na brzuchu? U mnie sa na razie na piersiach i tak wypatruje kiedy wystrzela
![]()