LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Po chwili zastanowienia wybiorę 4 dni zaległego z 2018, bo mi przepadnie. I tylko dlatego. Zadzwonić też zadzwonię do kadr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To żartW sklepie nie mieli makreli........
Będzie jutro może, jak można nie mieć makreli?!![]()
spokojnieTo późno, też miałam dziś mieć tak późno, ale na szczęście przesunęła się wizyta na 18;40Jakaś dziś nerwowa jestem czy oby wszystko będzie dobrze..
To zapytaj, bo mi tak powiedziała księgowa męża i czytałam w necie też, że tak właśnie trzeba zrobić, bo po macierzyńskim kończy się okres ochronny i nawet w ten dzień powrotu pracodawca może dać wypowiedzenie jeśli się nie weźmie urlopu wypoczynkowegoJuż dwa razy wylądowałam w szpitalu. Rzygam jak kot i to bez uprzedzenia. Dlaczego mam wybierać urlop skoro mam podstawy do l4. Jakaś podstawa prawna? Aż przedzwonię do swoich kadr...
Ciesz się, że masz! U mnie dziś tak nijakdziękuje kochana sama na to liczę chodź objawy mam takiego jak by tam 3 siedziała![]()
byle to wytrzymać i do przoduCiesz się, że masz! U mnie dziś tak nijakbulgocze mi tylko w tej macicy, mloda moja się śmieje, że fasolka tam się gotuje
![]()
To żadna różnica i uwierz mi że bardzo możliwe że Dziszia, nadrobi ja miałam na pierwszym USG 6 + 1 według OM 6+4 a teraz jest idealnie 10 + 4 = OM.Bardzo mi przykro przez te wszystkie złe wieściściskam Wam dziewuszki!
A tym samym ja zaczęłam się martwić. Bo u mnie też jest drobna różnica między OM a USG. Byłam na wizycie 7+3 według OM, a według USG wyszło 7+0, serduszko biło, zarodek miał 11mm. Czy któraś z Was też miała takie drobne różnice i jak było dalej?
Kolejna wizyta w poniedziałek, co prawda u innego lekarza, ale będę miała porównanie czy dzidzia rośnie.
Wszystko zależy od charakteru wykonywanej pracy. Ja mam okulistę przez to że pracuje 8 godzin z komputerem, EKG bo stanowisko kierownicze i lekarz medycyny pracy.Nie ma obowiązkowego moczu czy krwi we wstępnych badaniach medycyny pracy.![]()