Ja dawałam delicol i inne .. srednio co działalo u mnie. Fajnie ze u Ciebie cosik zadziałało

zazdroszczę.. ja gdzies wyczytałam ze można zwykły espumisan dac tylko wycisnąć go z kapsułki- wtedy mamy czysty symetykon - dałam tak wczoraj do mleka, i musze przyznać ze mala nie miala gazow od 20 do 5 rano.. a tak to nie raz słyszałam jak wywija nogami i pierdzi..
U mnie niestety srednio z kupkami ostatnio

i cały czas jest nerwowa wieczorem przed spaniem, wywija raczkami dosc mocno poki co.. ale odkąd przestalam spowijac to jakby "odpukac" z dnia na dzień coraz mniej.. teraz wlasnie lezy sobie obok mnie pod kolderka z raczkami do góry i spi.. ciekawe jak długo tak pospi

i stwierdzam że mojej malej to chyba jednak troche zimno bylo w nocy i samym rozku. Wczoraj ja wzięłam jak się obudziala do siebie pod kolderke i po chwili zasnela, kark miala cieply ale raczki zimne, i jakos po paru minutach raczki juz miala ciepłe. Wogole jakos nie kopala wczoraj pod ta kolderka - nie wogole.niestety, ale jednak zawsze coś. Ciekawe kiedy minie jej ta nerwowka i wogole.. podobno z 3 miesiacem się to kończy, ktoś coś słyszał i moze potwierdzić ze od 3 miesiaca faktycz je różnica ?