Nie za bardzo się wierciłoPowiedzieli co będzie chłopiec czy dziewczynka czy za bardzo się ruszała dzidzia ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie za bardzo się wierciłoPowiedzieli co będzie chłopiec czy dziewczynka czy za bardzo się ruszała dzidzia ?
Gratuluję, super dzidzia. Teraz tylko rosnijcie zdrowo do terminuI po prenatalnych wszystko superwg om 13t5d wg usg 14t1d crl 7.49cm dzieciak nie bardzo chciał współpracować bo kręcił się niemiłosiernie ale dla mnie to boski widok był
![]()
Robiłaś test pappa czy darowalas sobie?Nie za bardzo się wierciło![]()
Ja narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.Kupujecie zwykle czy ocieplane? W końcu będziemy zimą chodzić z brzuchem ☺
Ja kupiłam w H&M spodnie czarne i jasne jeansy , super wygodne. Rozmiar S...ciekawe na ile wystarcząJa narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.![]()
To ja podjadę sobie jutro i przymierze bo leginsy kupowałam jak miałam jeszcze mdłościJa kupiłam w H&M spodnie czarne i jasne jeansy , super wygodne. Rozmiar S...ciekawe na ile wystarczą![]()
Nie robiłam w żadnej ciąży lekarz powiedział że nie ma sensu bo nie ma się do czego czepić i nie widzi potrzeby aby robićRobiłaś test pappa czy darowalas sobie?
A ogólnie dziewczyny co jesteście już po badaniach robiłyście test pappa czy samo usg?Robiłaś test pappa czy darowalas sobie?
No naradzie chodzę w spodniach ciążowych z poprzedniej ciąży bo też już się nie mieszczęJa narazie kupiłam takie zwykłe bo w żadne normlanie spodnie nie mogę się już zmieścić.![]()