Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WomanLog, mam wersję PRO. Ta aplikacja jest ze mną od pierwszego telefonu z androidem.Którą aplikację bardziej polecacie Flo czy Mój kalendarzyk ?
Czesc dziewczyny , jestem tu nowa czy forum jeszcze istnieje ? dzieki za odp pozdrawiam
Aga wrócę do temu i co robiłaś komórki nk?Mi dzisiaj lekarka zleciła d3, b12, mutacja genu protrombiny, mthfr, homocysteine, białko c i s i komórki nk
Czesc dziewczyny moze zaczne od poczatku ... z moim sataram sie od marca , w lipcu okazalo sie ze tarczyca na poziomie 3.900 .. endokrynolog leki witaminy .. po miesiacu spadlo na 1.340 takzw wynik piekny. biore eutyrox 50 mg ... 26 sierpnia miesiaczka cykle regularne co 25 26 dni . 5 , 6 i 7 wrzesien wspolzycie. 8 najprawdopodbniejej owulacja bo straszny bol jajnikow w pracy . wiem ze jestem glupia ale test zrobilam w piatek czyt. wczoraj z rana wrocilam z pracy patrze a tam 2 kreski !! w zycii taki mi nie wyszedl dzis z rana beta... mniej niz QUOTE]Wadliwy test