reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2021

Cześć dziewczyny. Wczoraj zrobiony test. Dwie krechy. Zrobiłam go późno bo zupełnie nie spodziewałam się ciąży! Brak okresu zwalałam na intensywne treningi (trenuje bieganie). A tu niespodzianka. Jestem jeszcze w lekkim szoku. Dodam, że to moja czwarta ciąża. Byłam już majówką. Moja majowa córka Maja ma 3 lata. Dwie starsze siostry (14 i 9)będą chyba w lekkim szoku. Ja sama jestem. Do gina idę w środę. Wg kalkulatora termin mam na 2 maja. Mam dużo obaw, głównie związanych z reakcją otoczenia...
Dlaczego z reakcją otoczenia? Ja te się przejmuje innymi a powinnam mieć gdzieś....

reklama
Dlaczego z reakcją otoczenia? Ja te się przejmuje innymi a powinnam mieć gdzieś....
No, że 4 dziecko, że po co? Że jak sobie poradzimy? Wiem, że powinnam mieć to gdzieś bo to nasze życie ale jedbak trochę sie tego obawiam. Zresztą w tym momencie obawiam się totalnie wszystkiego.

Wydaje mi sie to zupełnie naturalne... A jeszcze teraz kiedy hormony powodują armagedon nie ułatwia zadania jakieś racjonalne myślenie 😆 ale będzie dobrze! Musi być!

Dziewczyny ja też się obawiam Ale nie otoczenia A tego że znów będzie biochemiczna. W czerwcu przez to przeszłam, teraz te słabe kreseczki wręcz cienie na teście. Co prawda dziś planowany termin @ jakieś 12-14 dpo. Więc mają prawo być blade. Jednocześnie jestem nastawiona pozytywnie Ale w głębi się martwię. Zrobię jutro betę w środę przyrost. Mam nadzieję że się miło zaskoczę. W czerwcu 10 dni po @ wynosiła zaledwie 48.
Od dziś zaczęłam brać acard duphaston i clexane.
Za Was również trzymam kciuki i gratuluję dwóch kresek :)

Dziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem ;) czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic :)

reklama
Do góry