Daj znać po wizycieTeż mam jutro wizytę ale 5+6![]()
reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Piękna kreseczkaTo jeszcze z dzisiajjutro z rana pójdę zrobię betę tsh i progesteron. Też zrób test na pewno wyjdzie pozytywny
Ja już po pierwszym zastrzyku z heparyny![]()

Sama robisz zastrzyki? Ja pierwsze kilka razy nie mogłam się przełamać i 15 minut z tą strzykawką siedziałam i myślałam "Teraz robie! Nie jednak nie. Teraz! Nie no nie dam rady..."

angel.sweet.25
Aktywna w BB
Dawajcie znać, jak tam na waszych wizytach. Gratuluję wam kreseczek, ja mam natłok myśli 

Tak miałam jak robiłam po porodziePiękna kreseczka
Sama robisz zastrzyki? Ja pierwsze kilka razy nie mogłam się przełamać i 15 minut z tą strzykawką siedziałam i myślałam "Teraz robie! Nie jednak nie. Teraz! Nie no nie dam rady..."w brzuszek robisz czy w udo?

Ania95
Dziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść 

angel.sweet.25
Aktywna w BB
Mnie strasznie piersi bolą, mrowieja, szczypią no nie wiem jak to opisać, siusiu jakoś częściej bo muszę wstać w nocy, no i właśnie brzucha wciągnąć nie mogę jakoś tak czuje napięcie w sumie to na tyle heh
Mimi1987
Też po zastrzyku mnie mrowi chwilkęTak miałam jak robiłam po porodziedziś mi to zajęło minutę
też trzymałam strzykawke i mówię nie zrobię. Ale syn mnie wolał więc wpakowalam
Ale takie nieprzyjemne mrowienie czułam przez kilka minut. Na szczęście żadnego śladu po zastrzyku. W brzuch robię
![]()

Mnie strasznie kłują piersi właśnie. No i mdlosci ale bardziej po południu i teraz wieczoremDziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść![]()
Dziewczyny A po co są te zastrzyki ??Tak miałam jak robiłam po porodziedziś mi to zajęło minutę
też trzymałam strzykawke i mówię nie zrobię. Ale syn mnie wolał więc wpakowalam
Ale takie nieprzyjemne mrowienie czułam przez kilka minut. Na szczęście żadnego śladu po zastrzyku. W brzuch robię
![]()
reklama
Mimi1987
U mnie z objawów to wstawanie w nocy na siusiu kilka razy, powiększone, bolące piersi, zmęczenie i senność i codziennie ból głowy - czasem tylko ćmi, a czasem ból nie do wytrzymania, nad ranem jeszcze w trakcie snu...Dziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść ☹☹☹
A gorączkujesz? Słyszałam, że wysoka gorączka jest niebezpieczna dla ciąży, samo w sobie przeziębienie nie powinno mieć konsekwencji... Mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej...