reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No dziś się zwolniłam z pracy jeszcze 3 zmiany i idę na urlop do 30 września mam prace. Ale w piątek już mam rozmowe o pracę. Ogólnie szyje sobie maseczki za hajs. I starania zawiesiliśmy na chwilkę.
Muszę odpocząć od wszystkiego bo jestem strasznie zestresowana
A Ty chyba miałaś ciężka pracę? No ja też myślę nad zmianą, czekam jeszcze czy u siostry się coś zwolnilo, jak tak patrzyłam na ogłoszenia to teraz jest multum na umowę zlecenie, a ja mam umowę o pracę i na czas nieokreślony

reklama
A robiłaś badania tarczycy, amh i coś jeszcze? Ja się nastanawiam czy nie powtórzyć badań na początku przyszłego cyklu, bo w sumie wtedy mi wyszła podwyższona PRL a 2 dni później pozytywny test który się okazał biochemiczna więc podejrzewam że miałam podwyższona przez ciążę 🤔 nawet nie wiem od czego zacząć 😱
Tarczyca super, hormonalny pakiet ok, u mnie amh podwyższone i 21.09 idę z tym do gina, ale chyba to nie problem bo mam już dzieci, ale znowu mój mąż ma PRL podwyższoną

Ja się spodziewałam dzisiaj pozytywu owu a tymczasem sama biel [emoji2368]
Przypomnij który to dc? Może przesunie się owu o ten dzień-dwa? Kurcze czasem testy są białe a tu nagle pik wyskakuje. Może jakaś inna partia testów?
Tarczyca super, hormonalny pakiet ok, u mnie amh podwyższone i 21.09 idę z tym do gina, ale chyba to nie problem bo mam już dzieci, ale znowu mój mąż ma PRL podwyższoną
No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? 🤔 A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)

13 dc, ale wczoraj 2 pęcherzyki 20 i 21 mm.
Przypomnij który to dc? Może przesunie się owu o ten dzień-dwa? Kurcze czasem testy są białe a tu nagle pik wyskakuje. Może jakaś inna partia testów?

No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? [emoji848] A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)

13 dc, ale wczoraj 2 pęcherzyki 20 i 21 mm.
A Ty miałaś wcześniej problemy z pękaniem pęcherzyków? Jak to jest, jak miałyby nie pęknąć to nie ma wtedy piku LH? Czy to nie ma reguły? Ja to w ogóle jeszcze się na tym nie znam więc przepraszam za głupie pytania. A kupowałaś jakieś nowe testy? Może jakaś felerna partia, chyba że to z tej samej paczki co miałaś w zeszłym cyklu

reklama

No tak, czytałam właśnie jak pisałaś o tym. Czy prolaktyna u mężczyzn też coś blokuję i wpływa jakoś na płodność? 🤔 A jeśli chodzi o to amh to jeśli jest to tylko jeden zły wynik to może jeszcze to o niczym złym nie świadczy :)
Niestety ale wysoka prolaktyna zle działa na plemniki, może trzeba będzie zbadać nasienie, mój mówi że możemy iść, ale nawet nie wiem gdzie, czy do kliniki, bo w zwykłym labo to chyba nie robią takich badan

Do góry