Jeanetttte
Fanka BB :)
A ja teraz tak ładnie wyglądam, jakoś promiennie i skóra gładka aż miło![]()
Mam tak samo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja teraz tak ładnie wyglądam, jakoś promiennie i skóra gładka aż miło![]()
U mnie niestety dodatek cytryny w ogóle nie pomaga. Od razu jak to pije to w trakcie mam mdłości, a po to już bardzo.Mi pomaga woda z cytryną i pije bardzo dużo w ciągu dnia.
Oprócz mega odrostu to mają się dobrze a paznokcie mam żele więc nie odpowiem , ale już ściągam i nie będę więcej robić xdMam tak samo. A jak u Ciebie włosy i paznokcie? Bo ja już się tak nie linię jak przed ciążą. Paznokcie twarde i się nie rozdwajają
![]()
DokładnieJa wiem dlaczego tak liczą, ale po prostu zawsze sobie myślę, że termin porodu to 40+0 i wtedy będę mówić czterdziesty tydzień, ale już jak będę w 40+1 to jak dla mnie nielogiczne jest powiedzieć, że jestem w czterdziestym tygodniu, bo już jestem po terminiei żeby podkreślić że jestem po to bardziej pasuje mówić, że zaczął się czterdziesty pierwszy
![]()
Ja tez cała w pryszczach bolącychMnie też pryszcze atakują.. [emoji43]
Na szczęście cały czas się trzymam wagi wyjściowejA wagowy trzymacie się wagi czy juz na plusie cos
Bez zmian wagowo. Ja mam wrażenie że jem mniej niż przed ciążaA wagowy trzymacie się wagi czy juz na plusie cos
Ja jestem na plusie, ale mnie ciągnie do słodkiego więc się nie dziwię. Normalnie słodkie może dla mnie nie istnieć, ale teraz to co innegoA wagowy trzymacie się wagi czy juz na plusie cos