motylek24
Fanka BB :)
Półtora roku bez snu i takie nastawienie
Jesteś moim guru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hehe tak dobrze to nie mamMotylkowi to się owady pomyliły jak swój nick wybierałaSkubana, ciągle nas zaskakuje
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Półtora roku bez snu i takie nastawienie
Jesteś moim guru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hehe tak dobrze to nie mamMotylkowi to się owady pomyliły jak swój nick wybierałaSkubana, ciągle nas zaskakuje
![]()
Je też miałam acard i potem heparynę obowiązkowo, bo tez mam te mutacje. Paśnik powiedział, że branie heparyny jest bardzo ważneW Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
Idź, idź, zabłyszczysz nam potem - jakoś wytrzymamyHehe tak dobrze to nie mamchoć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą
![]()
Dlatego błogosławiony niech będzie lidlomix [emoji16] Nastawiasz zupę i jak zapomnisz to nic, samo się wyłączy [emoji16]Hehe tak dobrze to nie mam[emoji12] choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą [emoji23][emoji23][emoji23]
1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...Je też miałam acard i potem heparynę obowiązkowo, bo tez mam te mutacje. Paśnik powiedział, że branie heparyny jest bardzo ważne![]()
Kochana głowa do góry bo z tymi zarodkami to nigdy nie wiadomo i bardzo często właśnie z tych, którym dajemy najmniejsze szanse pojawia się upragniona ciąża1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały...![]()
Ty mi się tu źle nie nastawiaj, bo najpierw mnie motywujesz do pozytywnego myślenia a potem Ci bzdury chodzą po głowie. Masz mojego syna na poprawę humoru
. Walnął minę jak Al Capone
. Już ci kiedyś pisałam że on się ciągle na mnie gapi, nie? Twoja też tak ma?
Zobacz załącznik 1180526
Świetne macie kociaki, takie uroczeTak jest, same pozytywne myśli
Piękny synuś, mina jak na faceta przystało, tak bym złapała ten pyszczek i wycałowała
![]()
Mi się chce siku, ale nie mam jak wstać![]()
Poka pokaŚwietne macie kociaki, takie uroczea ja mam kicie która trzęsie cała chałupą, moja mama mówi że to "królowa" i faktycznie ona się tak zachowuje. Nie lubi głaskania ani zabaw, łazi po domu i drze ryjek jak chce iść na dwór albo jeść.. i tyle z kota
![]()