DigiDagi
Zaciekawiona BB
Mnie teZ rana nie jest źle płaski mam ale wieczorem to już jakiś 5 msc![]()
Mnie też wieczorem wydymaPewnie tak jest dziękuję
U mnie też haha![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie teZ rana nie jest źle płaski mam ale wieczorem to już jakiś 5 msc![]()
Mnie też wieczorem wydymaPewnie tak jest dziękuję
U mnie też haha![]()
Kto?Mnie te
Mnie też wieczorem wydyma![]()
Łączę się, też jestem w strachuMi tez się udało dzisiaj pierwsza wizyta na 12 godzinę zwolnił się terminA miała mieć dopiero za tydzień ,ale teraz siedzę aż się trzęsę cała ze strachu czy będzie wszystko oki
Ja to nie mam pojęcia. W poprzedniej ciąży myślałam że będzie chłopczyk a się okazało że dziewczynka więc teraz nawet mojej intuicji co do płci nie ufam [emoji12] chiński kalendarz mi się sprawdził z córką, teraz pokazuje że będzie chłopak więc zobaczymy czy i tym razem się sprawdzi [emoji16]A jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie? [emoji4]
Ja pierwsza wizyta 8.10. I też mi się głupoty z tego wszystko śnią po nocach [emoji849]Ale wam dziewczyny zazdroszczę już tych usg i bicia serduszka [emoji3590][emoji3590]Ja mam dopiero pierwsza wizytę 6.10 i boje się ,ze do tego czasu oszaleje [emoji2957]Jestem po dwóch poronieniami dlatego tak się obawiam czy będzie wszystko dobrze [emoji847]
Mi robił już na drugiej wizycie czyli jakoś 8, 9 tydzieńdziewczyny od kiedy lekarz roboti usg przez brzuch
A jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie?![]()