reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Meldujemy iz jestesmy rozpakowani.Znioslam zle sama cesarke i znieczulenie. Pozniej bylo lepiej, a teraz goraco jak cholera plus cialo swedzi. Maly na noc zabrany przez polozne zebym mogla pospac, a tym bardziej ze nas nie pionizowano. O tyle dovrze ze po 12 godzinach kaca w ustach pozwolili na wode :)

Aleksander 3650g i 56cm.

Fotki bezposrednio z bloku ;)
20201001_155021.jpeg

reklama
Meldujemy iz jestesmy rozpakowani.Znioslam zle sama cesarke i znieczulenie. Pozniej bylo lepiej, a teraz goraco jak cholera plus cialo swedzi. Maly na noc zabrany przez polozne zebym mogla pospac, a tym bardziej ze nas nie pionizowano. O tyle dovrze ze po 12 godzinach kaca w ustach pozwolili na wode :)

Aleksander 3650g i 56cm.

Fotki bezposrednio z bloku ;) Zobacz załącznik 1183270
Prześliczny chłopiec ! Gratuluje i zycze
Duzoooo zdrówka :D 😍😍😍😁

Aleksander 3650g i 56cm.

Gratulacje dla was😉😍😍 widzę że pomału zaczynacie się rozpakowywac😉

Nam podali za każdym razem tylko jeden termin szczególnie dlatego ze moje miesiączki były bardzo nie regularne z powodu policystycznych jajników. Wydaje mi się tak na 98% ze odszedł częściowo , w kawałkach
A mi nic nie odeszło przynajmiej nic nie widziałam . No to ja sobie pewnie jeszcze poczekam na małego.

Tutaj nie pisałam. Miałam termin na 09.10 z usg. 29.09 czyli jutro miałam mieć CC. Niestety 13.09 trafiłam do szpitala że stanem przedrzucawkowym. Robili mi CC na gwałt. Tak więc w 36+3 14.09.2020 na świat przyszedł mój syn Kornel z waga 3170g i 54cm [emoji173][emoji7] dostał 10 punktów i jest zdrowy jak ryba. Wczoraj skończył 2 tygodnie [emoji173][emoji7]
Gratulacje :)

hey dziewczyny, czy wasz lekarz kazał Wam od któregoś momentu przychodzić na KTG np. co tydzień?
Bo właśnie zastanawiam się jak to jest.. bo byłam półtora tygodnia temu na wizycie.. i lekarka powiedziała, że to nasza ostatnia wizyta i teraz w dniu terminu mam się zgłosić do szpitala.. i tyle.. i trochę mnie to dziwi, że zamiast jakoś bardziej zagęścić opiekę w końcówce powiedziała że mam nie przychodzić... co Wy na to?
Ja mam ktg co tydzień od 37 tygodnia

Aleksander 3650g i 56cm.

Super gratuluje :)

reklama
Dziś w nocy mialam okropne bóle miesiączkowe i to nie były skurcze tylko ciągły bol i to dość mocny . Przeszło na tyle ze moglam zasnąć i od rana to samo .
Czy któraś z was tez ma takie bóle i wie może co to oznacza . Położna mam dopiero na 15:40 a nie wiem czy siać panikę już teraz :p
Ja mam :) To właśnie skurcze :) Macica ćwiczy :)

Do góry