reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Akurat wiem dokladnie kiedy mialam owulavji bo mialam transfer zarodka. Staram sie sobie tlumaczyc ze po prostu w tym tygodniu roznie dzidzie rosna i moze dwa dni w te czy w te to nie ma takiego znaczenia. Mam nadzieje

reklama
Akurat wiem dokladnie kiedy mialam owulavji bo mialam transfer zarodka. Staram sie sobie tlumaczyc ze po prostu w tym tygodniu roznie dzidzie rosna i moze dwa dni w te czy w te to nie ma takiego znaczenia. Mam nadzieje
Kochana dzieci różnie rosną w brzuszkach mam dwójkę bąków syn wyprzedzał o 2 tyg a córa o tyg a i tak jedno i drugie urodziło się w 39 tygodniu w swoim odpowiednim czasie a ostatnio porównywałam sobie ich wagę po połówkowym syn w 21 tyg ważył 466g a córka 614g więc to zależy od dziecka ☺️

Boże odpadły mnie takie mdłości [emoji24] w życiu takich nie miałam ;( i tak okropnie mnir wysypalo na buzi :( to zdecydowanie moja najgorsza ciąża :(

Boże odpadły mnie takie mdłości [emoji24] w życiu takich nie miałam ;( i tak okropnie mnir wysypalo na buzi :( to zdecydowanie moja najgorsza ciąża :(
Ale za to jaki ładny finał ciąży będzie ☺️ niby witaminy się łyka to jakaś poprawa cery powinna być.... No u mnie wręcz cera jak u dziecka gładziutka i zero syfkow poprawiła się ☺️

Ja w tej ciąży ciagle czuje głód 🤦‍♂️ Mogłabym pochłonąć cała lodówkę wieczorami 🤣 , bardzo się boje iż mój wzmożony Apetyt odbije się na koniec na kilkunastu kilogramach na plusie 🤣 , przed ciąża ważyłam 54 kg 174 wzr , teraz 57 🤦‍♂️
tez jesteście dziewczyny ciagle głodne w ciąży ?😀

Ja w tej ciąży ciagle czuje głód 🤦‍♂️ Mogłabym pochłonąć cała lodówkę wieczorami 🤣 , bardzo się boje iż mój wzmożony Apetyt odbije się na koniec na kilkunastu kilogramach na plusie 🤣 , przed ciąża ważyłam 54 kg 174 wzr , teraz 57 🤦‍♂️
Ja też, właśnie wstaje jesc🤣🤣🤣o 3ej w nocy, 1 trymestr mdłości i mało co jadłam arbuza a teraz jem sporo. To samo 57kg a wcześniej 55kg, 170cm wzrostu.
Wszystko potrafię dżem z ogórkami mieszac🤣

Tak mnie teraz uczucie głodu nie opuszcza 🤣🤣 najgorsze że tyło słodkie bym mogła jeść i to w kilogramach 🤣🤣 w 1 trym schudłam 4kg, a teraz do wagi z przed ciąży doszło 2kg 🤣😱😱

reklama
Cześć Dziewczyny, o apetycie mi nawet nie mówcie 😭 już widzę siebie za kilka miesięcy!
Postanowiłam rankami chodzić na długie spacery, zobaczymy ile wytrwam ;)
Ćwiczycie w domu? a jeśli tak to proszę podrzućcie mi propozycje.
W pierwszym trymestrze podobno 1kg na miesiąc można przybrać, później 0,500. Już to widzę :o

Do góry