reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Cześć też mam się ochotę jutro przetestowąć, choć powinnam wytrzymać do soboty, choć wątpię by coś wyszło bo to pierwszy cykl prób i pierwsze testowanko, o ile wcześniej nie dostane @.

Witam serdecznie ,u mnie dzisiaj tez pieknie sloneczko swieci,az chce sie zyc,poszlabym na jakis spacerek ale jakos tak samotnie to nie mam bardzo ochoty ,bo M jeszcze nie wrocil:-(
Wzruszyly mnie bardzo zdjecia tej dziewczynki,ale spojrzcie ile radosci jest w jej oczach i sily.
Agbar wiesz dlaczego zapytalam o twojego nicka ,poniewaz w jezyku arabskim to slowo oznacza :wielki,ogromny,silny
milego popoludnia ,sciskam i pozdrawiam

adiva tak szczerze topo takim facecie mozna sie spodziewac tylko najgorszego...hmmmm.jakby to ujac w slowa,zeby mnie administrator nie pogonil....:eek: Jak chce sobie pobzy*** bez zobowiazan to niech idzie do bur****. Ohyda tacy faceci...no poprostu ohyda...

Dobrze powiedzenie. Jak chce bez zobowiazań- to tam jest odpowiednie miejsce:tak:

Tak duzo mówilyscie o chorubskach ze rozsklada mnie.Biore od kilku dni leki homoepatyczne ale czuje ze to nic tego czuje jak bym miala goraczke.

Kochana trzymaj sie nam dzielnie. Próbuj domowych sposobów. Cytrynka+miodzio+herbatka , albo inne. Trzymam kciuki,żeby szybciutko wszystko powróciło do normy:-):tak:

Rany, ale mnie korci, żeby zatestować :-)

Jutro ta druga kreseczka bedzie bardziej widoczna. Dawaj nam szybciutko z rana znać. Trzymam kciuki. Ja tez bardzo chcę-zeby Ci sie udało:-):tak:

Cześć też mam się ochotę jutro przetestowąć, choć powinnam wytrzymać do soboty, choć wątpię by coś wyszło bo to pierwszy cykl prób i pierwsze testowanko, o ile wcześniej nie dostane @.

Nastepna:tak: zaczekaj cierpliwie:tak: nie ma sie co spieszyc-bo pózniej boli...Takze trzymam kciuki:-)

Chciałam sie Wam pochwalić-odebrałam dziś okularki od optyka:-)
Bardzo sie sobie w nich podobam:tak: zebym tylko w narcyzm nie wpadła;-) (raczej mi nie grozi) Jak bede miała jak to wkleje fotkę na przyjaciółkach:-):-):-)
Humorek nawet mi dopisuje:tak:Tylko padam ze zmeczenia...
A jak u Was:-)?

Czekamy majeczko na to okularkowe zdjecie :tak: U mnie humorek tez ok, choc ewolucji ani widu ani slychu....coz....musze chyba jeszcze poczekac....:baffled:

majeczka02 no to super ze masz juz te okularki!! z niecierpliwoscia czekam na foteczkę:-):-) Ja chętnie bym ściągnela ale nie mam jak mierzyc tempki wstaje rano po 5 a w weekendy sie wygrzewam w lozeczku do 10;-);-)
Dobrze ze masz fajny humorek !! ja tez mam spoooko:tak::tak:

electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...

reklama
Do góry