zrezygnowana
Fanka BB :)
W sobotę mialam 3731
Jutro inna aparatura, inny lekarz, będzie git!!! Pęcherzyk piękny, musi tylko się wszystko porozwijać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę mialam 3731
Miałam betę 8tys to nie wiem czy zarodek był bo lekarz w klinice podał parametry pęcherzyka ciążowego, pęcherzyka żółtkowego, endometrium i tyle, zarodek i serce zobaczyłam przy becie 45000, miał 0,66cm to był 39dpt czyli 41dzień zarodka. Więc głowa do góry bo na początku najważniejsza jest ocena lekarza z kliniki i jeżeli wyznaczy termin wizyty kolejnej to ma razie zostań u niego do wyprostowania sytuacji.W sobotę mialam 3731
Miałam betę 8tys to nie wiem czy zarodek był bo lekarz w klinice podał parametry pęcherzyka ciążowego, pęcherzyka żółtkowego, endometrium i tyle, zarodek i serce zobaczyłam przy becie 45000, miał 0,66cm to był 39dpt czyli 41dzień zarodka. Więc głowa do góry bo na początku najważniejsza jest ocena lekarza z kliniki i jeżeli wyznaczy termin wizyty kolejnej to ma razie zostań u niego do wyprostowania sytuacji.
kurczę narobiłaś sobie zbędnego stresu no, ale cóż oby do jutra. No i pamiętaj nie możesz dziecka stresować bo to też źle wpływa, zrób sobie melise, możesz pić codziennie.Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię...Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę...
Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę
postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże...
) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
Nie wiem jak to obliczyć, który to tydzień ciąży by był u Ciebie, ale ja dopiero na 3 wizycie usłyszałam serduszko, przez pierwsze dwie wizyty nic, u mnie to był jakos prawie 8 tydzień.Ja już po wizycie, serduszka nie było. Pani dr. Powiedziała że zarodek jesy jak by zamaly jak na ten tydzień![]()
Nie w N. Ov um to standardowa proceduraTy jesteś w Bocianie? U mnie po prostu jak beta wyszła wtedy 501, to powiedziała, że wizyta z USG za 2 tyg i jużMi moja Dr nie mówiła o żadnych sztywnych datach czy dniach...
Może cię pocieszę około 6tc byłam na izbie przyjęć bo miałam krwawienie to powiedzieli, że zarodka brak a tydzień później był zarodek i serce.Boje się, tak bardzo się boję.... Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię...Przecież ja sobie z tym nie poradzę... Moj mąż mówi że nawet nie chce słyszeć żeby coś złego się stało. Ze ta babka jest niekompetentną osoba i więcej do niej nie pójdę...
Staram się myśleć o czymś przyjemnym, ale nie potrafię... Pociesza mnie fakt że zarodek jest w macicy i ciaza została stwierdzona. A jak będzie dalej... Wszystko w rękach Pana Boga. Ale błagam niech będzie wszystko dobrze... Niech się jutro okaże że jesy dobrze... Proszę
postanowilam że ciaze mam nadzieję ta (chodź jutro się okaże...
) będzie mi prowadził mój lekarz z kliniki.... będę do niego jeździć do wroclawia...
spokojnie jeszcze ruszy ja mialam serduszkowa w 28 dpt i zarodek mial 4,3 mm aq serduszko dopiero zaczynalo chyba bic bo na 107 a za tydzien juz na 150Mam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza![]()
Według kalendarza dziś jest 5 tydzień i 6 dzień a według drugiego to 5 tydzień i 7 dzień....Nie wiem jak to obliczyć, który to tydzień ciąży by był u Ciebie, ale ja dopiero na 3 wizycie usłyszałam serduszko, przez pierwsze dwie wizyty nic, u mnie to był jakos prawie 8 tydzień.