Starlights
Fanka BB :)
Dziewczyny w końcu udało mi się umówić wizyte na 12.10 g 19:20. To będzie 6t4d mam nadzieję że będzie już coś widać [emoji85]
Super! Mysle ze wtedy juz bedzie wiecej milimetrow niz mniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny w końcu udało mi się umówić wizyte na 12.10 g 19:20. To będzie 6t4d mam nadzieję że będzie już coś widać [emoji85]
Hej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete![]()
Gratuluje!Hej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę
Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się [emoji3525] w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki[emoji24] boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
GratulacjeHej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę![]()
WitajHej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę![]()
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete [emoji123]
Mam infekcje intymnaKochana to nie jest powiedziane. Mi kiedys gin powiedzial ze jak ciaza jest zdrowa to utrzyma sie mimo wszystko. Wit C, czosnek i apap i zaraz przejdzie
A to wybacz myslalam ze oddechowa np.Mam infekcje intymna