Vingag
Fanka BB :)
Mam taka nadzieje. Obawiam sie, ze na serduszko moze byc nieco za wczesnie, ale chocisz dowiem sie, na jakiej drodze jestem. daj znac jutro, jak u ciebie, chociaz bedzie dobrze ❤❤❤Ja mam 16:45czekam na Twoje dobre wiesci ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam taka nadzieje. Obawiam sie, ze na serduszko moze byc nieco za wczesnie, ale chocisz dowiem sie, na jakiej drodze jestem. daj znac jutro, jak u ciebie, chociaz bedzie dobrze ❤❤❤Ja mam 16:45czekam na Twoje dobre wiesci ❤
A moze akurat bedziesz juz mogla zobaczyc serduszko ❤Mam taka nadzieje. Obawiam sie, ze na serduszko moze byc nieco za wczesnie, ale chocisz dowiem sie, na jakiej drodze jestem. daj znac jutro, jak u ciebie, chociaz bedzie dobrze ❤❤❤
Bolą mnie dwaHej
Dziewczyny mam pytanie czy od kiedy wiecie, że jesteście w ciąży bolał was ten jajnik z którego była owulacja?
Imbir pijJa dzisiaj pierwszy raz doświadczyłam mdłości porannych a później... okropne wzdjęcia po zjedzeniu serka wiejskiego(?!), piję rumianek ale chyba mi się pogorszyło, zaraz się zwinę chyba :/ A muszę siedzieć w pracy, jeszce mam sztywne dżinsy, masakra!
ja tez sie boje, mam takie przeczucie, ze tym razem wszystko musi byc dobrze i okrutnie sie boje tego, ze cos bedzie nie tak ... Tego bym chyba znowu nie zniosla. dlatego staram sie nastawiac pozytywnie, ale ciagle z tylu glowy ta mysl "a jesli nie ?"...A moze akurat bedziesz juz mogla zobaczyc serduszko ❤
No ja sie boje mega jutro tej wizyty
u mnie poranne mdlosci ostatnio mecza przed samym spaniem, i wlasnie rano po przebudzeniu. Brzuch mam jak balon i nawet chodze inaczejJa dzisiaj pierwszy raz doświadczyłam mdłości porannych a później... okropne wzdjęcia po zjedzeniu serka wiejskiego(?!), piję rumianek ale chyba mi się pogorszyło, zaraz się zwinę chyba :/ A muszę siedzieć w pracy, jeszce mam sztywne dżinsy, masakra!
Zawsze przy każdej wizycie stres i obawy będą, to normalneja tez sie boje, mam takie przeczucie, ze tym razem wszystko musi byc dobrze i okrutnie sie boje tego, ze cos bedzie nie tak ... Tego bym chyba znowu nie zniosla. dlatego staram sie nastawiac pozytywnie, ale ciagle z tylu glowy ta mysl "a jesli nie ?"...
Ja tez, jak babeczka w simsach w ciążyu mnie poranne mdlosci ostatnio mecza przed samym spaniem, i wlasnie rano po przebudzeniu. Brzuch mam jak balon i nawet chodze inaczej![]()
na 100% musi byc pecherzyk zóltkowySuper że wszystko w porządku. Nie ma co się stresowaćwszystko będzie dobrze. A następnej wizycie może już będzie serduszko
![]()