reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To może członek jak nie palec ?? [emoji103]. Ja Ci to muszę tłumaczyć serio?? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Chyba, że on też taki krótki :errr: :errr:
Aplikacja członkiem?!? Noooo wyzwanie ale to też jakaś myśl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kurde jak już będę w ciąży to stary będzie miał zadanie bojowe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

To może członek jak nie palec ?? 👃. Ja Ci to muszę tłumaczyć serio?? 😂 😂 😂 😂

Chyba, że on też taki krótki :errr: :errr:
Ja pierdziele 😂 😂 😂 No chyba maz bylby zadowolony tak wpychac trzy razy dziennie ;) Teraz mamy tylu miesieczna abstynencje ze musze uciekac z lazienki ;) A piersi po raz pierwszy mam tak duze ze az sama sie podniecam jak na nie patrze 👍🤭😂

To ja wolę zmieniać spodnie co chwila [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] albo lepszy pomysł mam, w kieckach chodzić bez majtek [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] kurde tylko zima idzie [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
No nie wiem czy byś chciała, aby ci spływało po udach 😁
Sorki, wiem że to trochę obrzydliwe 😉

reklama
Do góry