Smerfetka94
Fanka BB :)
To szukajTo akurat ostatni w tym temacie [emoji848] ale zapewne się na jednymi temacie nie kończą więc tak masz rację poszukam dalej, akurat mam wolną chwilę [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To szukajTo akurat ostatni w tym temacie [emoji848] ale zapewne się na jednymi temacie nie kończą więc tak masz rację poszukam dalej, akurat mam wolną chwilę [emoji4]
Pokaz mi w którym miejscu się nakręcalam??A nie myślisz że jak co miesiąc ci cienie, cienia wychodzą to jest coś nie tak? A ty się co miesiąc nakrecasz jak jakaś poparzona?
Polecam udać się do psychologa.Pokaz mi w którym miejscu się nakręcalam?? [emoji846]
Z cieniami zawsze powtarzalam że pewnie jest to fabryczna krecha.
Zawsze mówiłam że testowanie to dla mnie fun i nie użalam się potem nad sobą że nie wyszło.
Co innego jak w zeszłym roku starałam się na 100%.
I wszystko jest ze mną ok [emoji28][emoji28]
A dziękuję ale uważam że nie potrzebujePolecam udać się do psychologa.
Co miesiąc od 2019r się nakrecasz.
A czytając twoje posty to jak bajki Andersena [emoji23] bez pozdrowień [emoji869]
Reszcie pięknych kreseczek na teście [emoji1364][emoji1364]
Yy no ja nie zaczęłam..Usunęłam się ze wszystkich grup staraniowych żeby odpocząć, jestem tylko tu. Ale po tym co dzisiaj czytam to chyba i stąd się zawinę, bo nie potrzebne mi to. zamieszanie totalne, aż niemilo...
Wiem wiem przecież o Tobie kochana nie mówię. Po prostu to jest niepotrzebne. Nie wiem kto co ma na celu...Yy no ja nie zaczęłam..
Czasem warto coś komuś uświadomić, bo na prawdę ta sytuacja jest aż chora.Wiem wiem przecież o Tobie kochana nie mówię. Po prostu to jest niepotrzebne. Nie wiem kto co ma na celu...