reklama
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
A sa dziewczyny ok 19 tygodnia ktore nie maja dolegliwosci bolowych? Wczesnirj mnie cos pobolewalo, kloło mniej lub bardziej, ciagnelo. A teraz nic... dobrze sie czuje nic mnie nie boli. No i zaczelam sie martwic czy na pewno wszystko w porzadku. Napiszcie pls jesli ktorejsc tez bole nie dokuczają. Jesli chodzi o ruchy to moja pierwsza ciaza i czuje cos delikatnie ale raczej pojedyncze pykniecia od srodka raz na kilka godzin raptem.
U mnie zaczął się 21 tc i mam tak samo, czuje się jakbym nie była w ciąży. Ruchy zazwyczaj rano jakieś się pojawiają i wtedy jak leżę na plecach ale tak samo znikome, brzuch niezbyt duży mam, więc też się trochę martwię ale myślę że każda z nas ma inaczej wiec najważniejsze są badania i wizyty jak tam wszystko ok to nie mamy się czym martwić
Pollyanna1
Fanka BB :)
To tez twoja pierwsza ciaza?U mnie zaczął się 21 tc i mam tak samo, czuje się jakbym nie była w ciąży. Ruchy zazwyczaj rano jakieś się pojawiają i wtedy jak leżę na plecach ale tak samo znikome, brzuch niezbyt duży mam, więc też się trochę martwię ale myślę że każda z nas ma inaczej wiec najważniejsze są badania i wizyty jak tam wszystko ok to nie mamy się czym martwić![]()
Marlena1984
Początkująca w BB
Pozdrawiam serdecznie termin na14marzecHalo MarcówkiJest tu jeszcze ktoś kto testował i wychodzi termin na marzec? U mnie dziś test pozytywny, ale jeszcze bardzo wcześnie bo 9 dpo. Termin byłby na 6 marca
Narazie straszny bladzioch, ale mam nadzieję, że zacznie ciemnieć
![]()

Mary2094
GratulacjęPozdrawiam serdecznie termin na14marzec![]()

Marlena1984
Początkująca w BB
Teraz wspaniale energia wróciła mdłości nie męczą aż można się wreszcie cieszyć ciąża 

Marlena1984
Początkująca w BB
A jak u ciebie?Gratulacjęa jak samopoczucie?
![]()
reklama
Mary2094
Też już jest lepiej, najważniejsze że nie wymiotuje.A jak u ciebie?