Mixme92
Fanka BB :)
A może do innego gina na samo usg?Sama pojechałam na izbę, a gin ma urlop i będzie dopiero w przyszłym tygodniu, wtedy kiedy mam wizytę u niego.
Po prostu przez tego wirusa to jakieś kpiny z tą służba zdrowia, naprawdę nie mam już sił.
Rozumiem z tymi kpinami bo ja damo rano dzwonie do położnej żeby mi skierowania wystawiła, a ona, że oni nie wiedzą czy poradnia będzie otwarta, że u nich teraz nic nie wiadomo co dalej (ponoć mają covid na oddziale, wszystkich przebadali na razie, a tam wszystko połączone i blady strach ogólnie) i czy wogóle lekarze będą przyjmowali może lepiej żeby prywatnie te badania zrobić. Mówie no ok, do lekarza tylko napisałam czy wizyty w środę aktualne, on że narazie tak... Koło 13 dzwoni polożna żeby przychodzić na badania, skierowania będą itd. Pewnie wyniki testu dostali

swędzi mnie gardło od kaszlu boli juz cała klata ...... dzwonię dzisiaj prywatnie umówić się do lekarza internisty zeby mi powiedział co mogę wziąć bo o samym soku malinowym i herbatach to się wykończę a tu .... najbliższa wizyta, oj przepraszam teleporada gdzie nie interesowało mnie to czy będę mieć rozmowę z lekarzem z Warszawy czy z Ciechocinka 21 października 23:50
 swędzi mnie gardło od kaszlu boli juz cała klata ...... dzwonię dzisiaj prywatnie umówić się do lekarza internisty zeby mi powiedział co mogę wziąć bo o samym soku malinowym i herbatach to się wykończę a tu .... najbliższa wizyta, oj przepraszam teleporada gdzie nie interesowało mnie to czy będę mieć rozmowę z lekarzem z Warszawy czy z Ciechocinka 21 października 23:50  ja mowie ze o tej godzinie to ja spie. Kolejna wizyta gdzieś tam wygrzebana na 2 w nocy !!
 ja mowie ze o tej godzinie to ja spie. Kolejna wizyta gdzieś tam wygrzebana na 2 w nocy !!  powiedziałam ze to dla mnie chora godzina i dziękuje bardzo.
 powiedziałam ze to dla mnie chora godzina i dziękuje bardzo.