reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Miałam testować dopiero za 3 dni.. ale zatestowałam dzisiaj.
27 dc.

Załączniki

• IMG_20201024_085943.jpg
    IMG_20201024_085943.jpg
    837,7 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Hm... Myślisz, że testy wadliwe lub biochemiczna? Może jednak nie przyjdzie tą @ A masz jakieś objawy ? Jak się czujesz z?
Bolą mnie piersi i brzuch. Trochę inaczej niż na okres, ale momentami całkiem mocno i jestem zmęczona, dużo śpię. Ale uważam, że jeśli wszystko byłoby w porządku to powinnam mieć dwie ładne kreski już w dniu dzisiejszym skoro hcg rośnie dwilukrotnie, a pierwszy test gdzie pojawił się jakiś tam cień cienia był w środę wieczorem...

Cześć dziewczyny! U mnie 1 dzień po @ a test nadal negatywny. Może w poniedziałek coś wyjdzie. Będę robić betę i zobacze. Mogę dołączyć do grona starających? 😊😊

Bolą mnie piersi i brzuch. Trochę inaczej niż na okres, ale momentami całkiem mocno i jestem zmęczona, dużo śpię. Ale uważam, że jeśli wszystko byłoby w porządku to powinnam mieć dwie ładne kreski już w dniu dzisiejszym skoro hcg rośnie dwilukrotnie, a pierwszy test gdzie pojawił się jakiś tam cień cienia był w środę wieczorem...
Może rzeczywiście trzeba teraz poczekać i najlepiej zrobić bete. Mnie nadal nie bolą piersi Ale mam uczucie jakby takie pełniejsze się zrobiły jakby od polowy 😆🤔 dalej brak apetytu jem i zero zachcianek. Nie mam żadnego śluzu ani plamienia więc pewnie jutro @ nie dostanę, chyba będę musiała czekać do wtorku na drugi termin. Trochę się senna zrobiłam i wczoraj musiałam sobie drzemkę zrobić. Od tego cyklu zaczęłam brać Wit C i D czy to może mieć wpływ na zmiany przed @ ? Aha i jeszcze nie mam rozwolnienia A też powinno już być ( toaletę wtedy przed @ odwiedzam do 4 razy dziennie max A teraz tylko raz i z lekkim problemem)

reklama
Może rzeczywiście trzeba teraz poczekać i najlepiej zrobić bete. Mnie nadal nie bolą piersi Ale mam uczucie jakby takie pełniejsze się zrobiły jakby od polowy 😆🤔 dalej brak apetytu jem i zero zachcianek. Nie mam żadnego śluzu ani plamienia więc pewnie jutro @ nie dostanę, chyba będę musiała czekać do wtorku na drugi termin. Trochę się senna zrobiłam i wczoraj musiałam sobie drzemkę zrobić. Od tego cyklu zaczęłam brać Wit C i D czy to może mieć wpływ na zmiany przed @ ? Aha i jeszcze nie mam rozwolnienia A też powinno już być ( toaletę wtedy przed @ odwiedzam do 4 razy dziennie max A teraz tylko raz i z lekkim problemem)
Poczekam i zrobię betę w poniedziałek i środę, jeśli jutro okresu nie będzie :) ja w tym cyklu łykałam jakieś witaminki dla kobiet w ciąży i kwas foliowy i nie wiem czy ma to jakiś wpływ na okres, ale raczej nie powinno. Robisz test jutro? :) trzymam kciuki :) ❤️
Wysyłam zdjęcia z dziś testów, tylko średniej jakości niestety i więcej nie testuje. Zobaczymy w poniedziałek bete i oby okres do mnie jutro nie zawitał 😊🙈 nie ma co martwić się na zapas :)

Załączniki

• IMG_20201024_133232.jpg
    IMG_20201024_133232.jpg
    314,9 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20201024_132932.jpg
    IMG_20201024_132932.jpg
    362,1 KB · Wyświetleń: 141
Do góry