nadziejka93
Fanka BB :)
Mam taką nadziejęNo wlasnie mój lekarz bada ale nic nie mówi. W karcie ciazy zaznacza coś o tyle. Myślę że gdyby coś było nie tak to by nam powiedzieli?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taką nadziejęNo wlasnie mój lekarz bada ale nic nie mówi. W karcie ciazy zaznacza coś o tyle. Myślę że gdyby coś było nie tak to by nam powiedzieli?![]()
NapewnoNo wlasnie mój lekarz bada ale nic nie mówi. W karcie ciazy zaznacza coś o tyle. Myślę że gdyby coś było nie tak to by nam powiedzieli?![]()
Ja tez ciagle biorę progesteron ale mniejsza dawkę niż wcześniej... mdłości mam ale wymioty trochę ustąpiły. Ja mam odstawić od listopada zobaczymy jak to będzieDziewczyny czy któraś z Was po odstawieniu Duphastonu poczuła się lepiej? Ja biorę nadal w 14 tygodniu i mdłości są mega a czytałam że on nasila objawy
Myślę, że na pewno lekarz by zwrócił uwagę jeżeli byłoby coś niepokojącego. U mnie w karcie ciąży babeczka zapisuje jaka była długość na każdej wizycie. Z kolei ja znalazłam jeszcze taki artykuł na stronie mamy ginekolog apropo szyjki i ryzyka porodu przedwczesnego. Wklejam Wam tutaj - jak macie ochotę to przeczytajcieNo wlasnie mój lekarz bada ale nic nie mówi. W karcie ciazy zaznacza coś o tyle. Myślę że gdyby coś było nie tak to by nam powiedzieli?![]()
Ooo tetaz sie zastanawiam gdzie mieszkaszU mnie to uciekły od niedawna wszystkie objawy ciążowe [emoji85] , więc czuję się jak nowonarodzona
Dzisiaj pogoda taka piękna w Wawie, że aż żal nie wykorzystać tego na spacer, oczywiście po lesie, bo tam bez maseczki można chodzić [emoji1787]
Zobacz załącznik 1192334
Ja jestem zdania, że skoro lekarz nie widzi niepokojącego to po prostu o tym nie mówiMnie badał tylko palcami na fotelu, nie podał dokładnej długości szyjki. Muszę się dopytać następnym razem
Jakby nie patrzeć, mocz pobrany tradycyjnym sposobem do odkręconego 10 sekund wcześniej pojemnika już nie jest superjałowy, a wystarczy, że postał w cieple te kilka godzin i już namnożyły się bakterie, nawet z tej jednej i wytrąciły fosforany. Bakterie były jednak w normieAha no to pewnie bardziej przez te bakterie niż ph. Pytam bo ja też mam ph wysokie ale bakterii nie mam i lekarz mowil ze wszystko dobrze.
Ja mam nudnościco ok 2-3 godz plus wieczorne które są trochę gorsze ale nie wymiotuję także luzJak samopoczucie mamusie?