Kwitnącybez
Fanka BB :)
Nie martw się na zapasKurde, cieszę się ale gdzieś z tyłu głowy jakieś obawy [emoji85] zwłaszcza jak się słyszy, że sami ginegolidzy mówią, że dopuki mdli to wszystko jest ok. A tu wizyta dopiero 5...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się na zapasKurde, cieszę się ale gdzieś z tyłu głowy jakieś obawy [emoji85] zwłaszcza jak się słyszy, że sami ginegolidzy mówią, że dopuki mdli to wszystko jest ok. A tu wizyta dopiero 5...
Kochana musisz myslec pozytywnie ❤Hejka. Ja mam jutro wizytę i strasznie się stresuje. Boję się że znowu usłyszę "niestety nie ma serduszka". Nie ogarniam że mnie tylko bolą piersi a kropek sobie rośnie zdrowo w najlepsze [emoji86]
W poprzedniej ciąży miałam usg z dokładnie takim samym pomiarem zarodka jak na ostatnim usg 0.49 mm a potem poszłam po 2 tyg i usłyszałam że już nic z tego nie będzie. Nie wyobrażam sobie znowu przez to przechodzić.
Ja lubię spodenki krotkie i koszulkęNo rozumiem, że najzdrowsze, ale ja nie lubię w koszulach i jużwolę piżamy
Kochana nie myśl pesymistycznieHejka. Ja mam jutro wizytę i strasznie się stresuje. Boję się że znowu usłyszę "niestety nie ma serduszka". Nie ogarniam że mnie tylko bolą piersi a kropek sobie rośnie zdrowo w najlepsze [emoji86]
W poprzedniej ciąży miałam usg z dokładnie takim samym pomiarem zarodka jak na ostatnim usg 0.49 mm a potem poszłam po 2 tyg i usłyszałam że już nic z tego nie będzie. Nie wyobrażam sobie znowu przez to przechodzić.
A podała Ci jakiś sensowny powód czy tak po prostu mówi że nie powinnaś?Nie chodzi mi o to żeby nie pójść. Tylko żeby nie siedzieć obok trumny i nie iść w kondukcie żałobnym. Tzn ja chcę ale siostra mojego mówi że nie powinno się itd...
Ciesz się że ich nie maszTo jak ja nie mam mdłości to mam się martwić? W poprzedniej ciąży też miałam tylko sporadycznie.
A dlaczego Cię namawia na te badania? Masz jakieś wskazania?
To też nie zawsze tak jest... w pierwszej ciąży miałam wstret do mięsa cały czas, A ciąża się nie rozwijała od 2 tygodniKurde, cieszę się ale gdzieś z tyłu głowy jakieś obawy [emoji85] zwłaszcza jak się słyszy, że sami ginegolidzy mówią, że dopuki mdli to wszystko jest ok. A tu wizyta dopiero 5...
Żelazo jest masalryczna w smaku i zapachu.... A już przy mdlosciach sobie nie wyobrażamWy tu o jedzeniu mc, KFC a mnie mdli na sama myśl. Kiedy to przejdzie?jestem już taka zmęczona ze nie daje rady wstawać.. Mam anemie i kazała mi brać feroplex. Od samego zapachu mi niedobrze..
O, znam ten ból... A im dłużej to jesz tym jest gorsza.... U mnie Dawka 3x3 i zawsze.musze na koniec popic albo zjeść cośJa biorę luteinę pod język, a ona taka gorzka jest, że na samą myśl mi niedobrzea co do fast foodów to jeszcze 3 dni temu jadłam kebaba a dzisiaj nawet nie mogę o tym myśleć
![]()
Nie myśl tak! To że tak było raz, nie znaczy że teraz też będzie źleHejka. Ja mam jutro wizytę i strasznie się stresuje. Boję się że znowu usłyszę "niestety nie ma serduszka". Nie ogarniam że mnie tylko bolą piersi a kropek sobie rośnie zdrowo w najlepsze [emoji86]
To jest dobry pomysłNa grupie mam listopadowych z zeszłego roku robiłyśmy tak, że na początku był założony wątek prywatny, funkcjonował jeszcze ogólny. Dziewczyny czekały chyba trzy czy cztery miesiące. Jak pojawiały się nowe na ogólnym i były dość aktywne to były zapraszane na prywatny. Potem już szans nie było bo wiadomo, że prywatne sprawy się pojawiały itd. w trakcie na prywatnym wątku też była aktualizowana lista dziewczyn. Nickami były wywoływane i jak się nie odzywały to były usuwane z wątku.
Działa wszystko do tej pory![]()
Super metoda, podoba mi sięMój 5 latek tak raczej co roku ma bunt . Jest miesiąc ciężki żeby z nim się dogadać. Jest rozemocjonowany, nieusluchany i czasami złośliwyprzeważnie tak sierpień/wrzesień wypada. Już jestem przyzwyczajona
a w sklepie od zawsze mamy zasadę. Only one
jak jest grzeczny może jedna mała rzecz wybrać ( soczek, słodkość, kredki itp) gdy muszę go upominać więcej niż trzy razy ( u nas zawsze zasada do trzech razy sztuka) traci swój przywilej i wychodzi ze sklepu z niczym. Zawsze go angażuje do pomocy w zakupach, żeby się nie nudził, bo wtedy głupie pomysły są
ale u nas zawsze to działa, konsekwencją, cierpliwość. Tylko to nas uratuje
![]()
Ja w poprzedniej ciąży na wizycie 6+5 widziałam. Ale koleżanka dopiero w 8tc zobaczyła i ma zdrowego synkaNie radzę sobie z tymi mdlosciamiWzięłam lokomotiv i nic nie pomogło, rano jak się tylko obudziłam to od razu do toalety i
. Pomogło na chwilę wyrzucenie siebie wszystkiego, a teraz z powrotem to samo. Powiem wam, ze wole już jak pójdzie i jest spokój, niż jak mnie mdli cały dzień.
W którym tygodniu zobaczylyscie serduszko u dzidolka? Wiem, ze często piszecie, ale ciężko spamiętać. Miała któraś z was jakoś późno ? Stres mnie zje o to serce, a jeszcze u znajomej serduszko się nie pojawiło i mnie te jeszcze bardziej zjada.
Współczuję bólu... nie ma nic gorszego niż ból pleców. Oby fizjo pomoglTen mój ból w dole pleców to chyba jednak rwa kulszowa. Dziś jak mi weszło w pośladek to z bólu się popłakałam. Boli nawet kiedy leżęwczoraj byłam u fizjoterapeuty i na plecy pomogło. Dziś jadę z pośladkiem. Mam nadzieję, że pomoże na jakiś czas, bo każda taka wizyta 100zl
![]()
Ma może ktoś jeszcze ten link na wątek prywatny ? Mieliśmy takie prywatne forum na naszych kwietniówkach I wiem że po przejściu na tamto forum to ogólne nikt już nie odwiedzał.Cześć wszystkimAle mialam dzis spanie [emoji173] chociaz jak wstalam to od razu mdlosci [emoji1785]
O wątek prywatny juz napisalam, teraz czekamy![]()
A jakie ciasto robiłaś?Ale nastukałyscie przez ten czas jak robilam ciasto![]()
Moim zdaniem bardzo dobry wynikTeż mam w teczce ☺ obydwie ciąże każda w oddzielnej teczce do dziś są ☺
Odebrałam betę . 7145 a drugą 12831. Napisałam do dr i czekam na info
Nie ma jeszcze tego watku, administrator musi to nam założyćMa może ktoś jeszcze ten link na wątek prywatny ? Mieliśmy takie prywatne forum na naszych kwietniówkach I wiem że po przejściu na tamto forum to ogólne nikt już nie odwiedzał.