• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Strasznie mi przykro 😢 dobrze że z drugim dzieciątkiem jest dobrze.
A w którym tygodniu jesteś? Bardzo się boje że u mnie będzie podobnie. Dzisiaj o 18:00 idę na USG i modle się żeby nadal biły 2 serduszka.
W ogóle jest coś w tym że w 9 tygodniu nasilają się objawy. Do całodziennych mdłości doszły poranne wymioty 😕
Ja dzisiaj też umieram🤢🤢 nie jestem w stanie nawet wstać... A wymiotować też nie mam już czym...

Powiedzcie mi jak to jest z kawa w ciąży? Przed ciąża nie byłam wielkim kawoszem, od święta kubek kawy z mlekiem, teraz mnie nachodzi smak na kawę rozpuszczalna i pozwalam sobie na jedna filiżanke, ale tez nie jakoś często bo 2-3 razy w tygodniu 🤣 taki ze mnie miłośnik kawy haha

Powiedzcie mi jak to jest z kawa w ciąży? Przed ciąża nie byłam wielkim kawoszem, od święta kubek kawy z mlekiem, teraz mnie nachodzi smak na kawę rozpuszczalna i pozwalam sobie na jedna filiżanke, ale tez nie jakoś często bo 2-3 razy w tygodniu [emoji1787] taki ze mnie miłośnik kawy haha
Raz dziennie max 2 filiżanki można.
Ja piłam wcześniej 2 spore kubki kawy, a teraz ledwo biorę łyka. Tak mnie odrzuciło [emoji85]

Zdecydowanie gazowane odstaw.
Pij dużo wody, możesz spróbować herbatę miętową lub z imbirem. Ja meczyłam się że wzdęciami w 6/7 tyg teraz już ustąpiły [emoji85]
Jeju dziewczyny ja mam brzuchol ale to wzdecia, jestem już podłamana bo aż mam skurcze jelit [emoji53] już nie wiem co pić bo na herbatę za bardzo patrzeć nie mogę to samo gazowane soki też blee może trochę wody
Macie cis sprawdzonego na wzdecia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry